شکایت مراکز بازیافت خودرو از خودروسازان در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
گروه خودرو - ۷۳ مرکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده از وجود عامل چهارم معرفی شده از سوی خودروسازان در فرآیند اسقاط خودرو به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی شکایت کردهاند. در حالی که خروج خودروهای فرسوده رسما از مهر ماه سال جاری آغاز و تاکنون بیش از یکصد هزار دستگاه خودروی فرسوده، با همکاری بانکها، خودروسازان و مراکز بازیافت و اسقاط خودرو از چرخه ناوگان حملونقل خارج شده است و کارشناسان نیز روند خروج را مطلوب ارزیابی نمیکنند. اما معرفی شرکت «ستکو» از سوی سایپا به مراکز بازیافت و اسقاط خودرو باعث نارضایتی این مراکز شده است.
هر چند براساس قرارداد موجود میان شرکتهای اسقاط و بازیافت خودرو و خودروساز، نظارت بر حسن اجرای فرآیند اسقاط و بازیافت اصلیترین فعالیت اولین عامل چهارم عنوان شده است اما مراکز بازیافت در شکایت ارسالی به کمیسیون اصل ۹۰ اظهار داشتهاند که در ازای بازیافت و اسقاط هر دستگاه خودرو ملزم به پرداخت مبلغ ۵۵هزار تومان به شرکت «ستکو» هستند در حالی که هیچ خدمت دیگری از شرکت مذکور دریافت نمیکنند.
حمیدرضا فولادگر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی «دنیای اقتصاد» ضمن اعلام خبر شکایت این مراکز به کمیسیون اصل ۹۰ از معرفی شرکت دیگری توسط ایرانخودرو خبر داد و گفت: شکایت این مراکز در کمیسیون اصل ۹۰ بررسی شده است اما خبر داریم که ایرانخودرو نیز میخواهد شرکتی با این عملکرد را به مراکز بازیافت معرفی کند.از سوی دیگر کمیسیون اصل ۹۰ برای بررسی دقیق موضوع از کاتوزیان و فولادگر دو عضو کمیسیون صنایع و معادن درخواست کرده است تا با ارسال نامهای به شرکتهای خودروساز خواستار ارائه دلیل معرفی عامل چهارم و اخذ مبلغ ۵۵هزار تومان به ازای خروج هر خودرو در فرآیند خروج خودروهای فرسوده شوند.
ارسال نظر