ایسنا- حتما بارها برای شما پیش آمده که از دست خودرو خود عصبانی و از آن شاکی شده باشید، اما زیاد ناراحت نباشید چون خودروهای بد در همه جای دنیا پیدا می‌شوند. بسیاری از خودروسازان جهان تاکنون تجربه تولید دست‌کم یک محصول ناموفق را داشته‌اند، اما باید گفت که برخی از تولیدات خودروسازان بزرگ جهان در حد فاجعه بوده‌اند.

خودروهایی که علاوه بر شکست در بازار عملکرد مناسبی نیز از خود نشان ندادند و نظر هیچ کارشناسی را نیز به سوی خود جلب نکردند. یکی از ویژگی‌های خودروهای فوق طراحی بسیار بد آنها بوده که در برخی موارد اطلاق صفت آشغال به این خودروها چندان هم اشتباه نیست! در این مورد ۱۰ نمونه بارز وجود دارد. اول، خودرو «AMC پاسر» که شکل ظاهری آن بسیار نامعمول بوده و کارشناسان طراحی این خودرو را فاجعه‌بار توصیف کرده‌اند. دوم، «یوگو» که این خودرو دارای یک برف‌ پاک ‌کن روی پنجره عقب بود و نقایص زیادی داشت. موتور این خودرو نیز دارای مشکلات زیادی بود. سومین خودرو، «فورد پینتو» است که به دلیل واقع شدن مخزن گاز در پشت آن، در صورت وقوع حادثه این مخزن به راحتی منفجر می‌شد؛ ضمن اینکه این خودرو از پشت خود در تصادف‌ها بسیار آسیب‌پذیر نشان می‌داد. چهارمین خودرو، «پونتیاک آزتک» است که دارای دو تیم‌ طراحی برای جلو و عقب بود، اما هیچ‌یک از این دو تیم هیچ‌گاه درباره عملکرد یکدیگر صحبت نکردند.

این خودرو شبیه یک بارکش آشغال جمع‌کنی است! پنجمین خودرو، «شورولت وگا» است که دارای ظاهری زنگ‌زده بوده و از نظر حرکت نیز عملکرد بسیار ضعیفی دارد. این خودرو بدون شک یکی از بدترین خودروهایی است که تاکنون ساخته شده است. این محصول جنرال‌موتورز در همان ابتدا با شکست در بازار مواجه شد. ششمین خودرو «AMC گرملین» نام دارد که دارای یکی از ترسناک‌ترین شکل‌های ظاهری در میان خودروهای تولید شده است. با دیدن این خودرو به احتمال زیاد شما شوک‌زده می‌شوید. این خودرو نخستین بار در اول ‌آوریل (دروغ اول آوریل!) سال ۱۹۷۰ تولید شد.

هفتمین خودرو، «شورولت کرویر» است که نه قدرتمند به شمار می‌رود و نه ایمن. اگر شما شانس رانندگی با این خودرو را داشته باشید، قطعا وحشت‌زده خواهید شد. این خودرو واقعا غیرایمن است.

هشتمین خودرو، «ANC ماتادور» نام دارد و بیش از آنکه شبیه یک خودرو باشد ، بیشتر به یک کشتی فضایی شبیه است.نهمین خودرو، «فورد ادسل» است که احتمالا باید زشت‌ترین خودرو تولید شده در دیترویت - قلب صنعت خودروسازی آمریکا - باشد. عملکرد و طراحی این خودرو فوق‌العاده ضعیف است و دهمین خودرو ناموفق دنیا نیز «شورولت چوت» نام دارد که موتور آن دارای وضعیتی فاجعه‌بار بود. آب به راحتی به داخل موتور این خودرو نفوذ می‌کرد و باعث خرابی آن می‌شد.