ایسنا- یک مقام مسوول در وزارت کشور گفت: بر اساس توافق صورت گرفته در اواخر سال ۸۶ در جلسه‌ای مشترک بین سازمان شهرداری‌ها، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری و شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران قرار شد، شهرداری گزارشی از عملکرد اتوبوسرانی شهر تهران ارائه کند که در صورت ارائه نشدن این گزارش، تحویل اتوبوس‌ها متوقف شود. اواخر اسفند ماه بود که سید مهدی هاشمی، رییس ستاد تبصره ۱۳، رییس سازمان شهرداری‌ها و معاون عمرانی وزیر کشور اعلام کرد که مدتی است، تحویل اتوبوس به شهرداری تهران را متوقف کرده است.

او گفت که شهرداری تهران نسبت به ارائه گزارش‌های مورد نظر وزارت کشور در مورد عملکرد حوزه اتوبوسرانی و بخش‌های دیگر همکاری لازم را نداشته است، در عین حال عملکرد این بخش قابل مقایسه با تعداد اتوبوس‌های داده شده به اتوبوسرانی نیست؛ به طوری که وی اعلام کرده بود: «وقتی یک‌هزار و ۷۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان تزریق می‌کنیم، اما افزایشی در میزان جابه‌جایی‌های روزانه نداریم، چه نتیجه‌ای دارد!؟»

هاشمی خاطرنشان کرده که اقدام وزارت کشور در خودداری از تحویل اتوبوس‌ها قانونی بوده و این مساله جدای از حواله‌هایی است که پیش از این، برای تحویل اتوبوس‌ها صادر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود دارد که شهرداری تهران در مقابل اقدامات وزارت کشور به دیوان عدالت اداری مراجعه کند، یادآورشد: این احتمال وجود دارد، اما به نظر می‌رسد، بهتر است این نوع از مسائل به همین شکل اداری برطرف شود. از سوی دیگر یک مقام مسوول در وزارت کشور، با اعلام این مطلب که تقریبا همزمان با اظهارات هاشمی در اسفند ماه سال گذشته، جلسه‌ای مشترک بین سازمان شهرداری‌ها، شرکت واحد اتوبوسرانی و معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شده بود، گفت: در این جلسه، شهرداری تهران متعهد شد که گزارش جامعی از عملکرد خود در حوزه حمل‌ونقل عمومی، به ویژه اتوبوسرانی ارائه دهد، اما تاکنون که حدود دو ماه از زمان این توافق می‌گذرد، گزارشی ارائه نشده است.وی تاکید کرد: هر دو طرف توافق کردند که اگر گزارشی ارائه نشد، تحویل اتوبوس هم متوقف شود.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: البته تحویل اتوبوس‌ها در قالب حواله‌های سال ۸۵ با ارفاق ادامه دارد و تاکنون هم حدود ۱۰۰ دستگاه اتوبوس، تحویل اتوبوسرانی شهر تهران شده است.

اما بیژنی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، نیز در این رابطه گفت: تحویل اتوبوس‌های متعهد شده از سال ۸۵، از چند ماه قبل از پایان سال ۸۶ متوقف شده و در حال حاضر شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه حدود ۹۰۰ دستگاه اتوبوس از سال ۸۵ طلب دارد که هنوز داده نشده است.

وی افزود: در جلسه‌ای هم که در روزهای پایانی سال گذشته در سازمان شهرداری‌ها برگزار شد، بند‌هایی از توافق به تایید نرسید و دوستان در سازمان شهرداری‌ها، صورت جلسه را امضا نکردند و در واقع هیچ توافقی بین ما صورت نگرفت!