فروش آزاد «تندر» از ماه آینده
دنیای اقتصاد - به گفته مدیرعامل پارس خودرو، فروش آزاد خودروی تندر - ۹۰ از ابتدای دی ماه آغاز خواهد شد؛ یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز گفته است: اگر ایرانخودرو و سایپا نتوانند تا پایان سال تولید روزانه تندر-۹۰ را به ۶۰۰دستگاه برسانند، قاعدتا موضوع واردات تندر-۹۰ قوت خواهد گرفت. مدیرعامل شرکت پارسخودرو عنوان کرد:
فروش آزاد تندر - ۹۰ از دی ماه
مژگان میرزایی
فروش آزاد خودروی تندر - ۹۰ از ابتدای دی ماه آغاز خواهد شد.
مهرداد بذرپاش، مدیرعامل شرکت پارسخودرو روز گذشته در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین شرکت پارسخودرو و سازمان بهزیستی کل کشور در جهت تامین خودروهای ویژه معلولین و جانبازان که با حضور ابوالحسن فقیه رییس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت که درحالحاضر تولید تندر-۹۰ در شرکت پارسخودرو از مرز تولید روزانه ۱۵۰ دستگاه گذشته و در صورتی که این روند ادامه پیدا کند این شرکت میتواند تا پایان سال به تعهدات خود در قبال ثبتنام کنندگان پاسخ دهد.
بذرپاش در این نشست در پاسخ به این پرسش که آیا با اتمام تعهدات سال گذشته، ثبت نام جدید برای خودروی تندر- ۹۰ صورت خواهد پذیرفت یا خیر، اظهار داشت: پس از اتمام تعهدات قبلی از ابتدای دی ماه فروش آزاد را آغاز خواهیم کرد و برخی از محصولات که در طرح پیشفروش از آنها استقبال نشده بود، به صورت آزاد در بازار عرضه خواهیم کرد. بذرپاش در حالی فروش آزاد تندر-۹۰ را مورد تاکید قرار داد که سرایینیا معاونت بازاریابی ایرانخودرو روز گذشته طی گفتوگویی با خبرنگار ما هرگونه فروش خودروی تندر-۹۰ تولیدی این شرکت را تکذیب کرد.از سوی دیگر قرار گرفتن تندر - ۹۰ در سبد جوایز یکی از بانکهای دولتی و وعده واگذاری ۲هزار و ۲۰۰ دستگاه از این خودرو به دارندگان حساب در بانک مذکور، طی روزهای گذشته در تیزر تبلیغاتی صداوسیما پخش شد؛ این در حالی است که بسیاری از متقاضیان تندر-۹۰ هنوز خودروی ثبت نامی خود را تحویل نگرفتهاند. موضوع مذکور منجر به این سوال خبرنگاران از بذرپاش شد که کدام یک از دو شرکت سازنده تندر-۹۰ قرار است، این تعداد خودرو را تامین کند. وی نیز در این خصوص اظهار داشت: قراردادی با بانک مذکور منعقد نشده و در این زمینه هنوز توافقی صورت نگرفته است.
شبکه مشترک خدمات پس از فروش
بذرپاش در این نشست خبری در خصوص این که طرح ادغام خدمات پس از فروش در دو شرکت سایپا و پارسخودرو در چه مرحلهای قرار دارد، گفت: مقدمات کار برای این امر فراهم شده است و در حال تاسیس یک شرکت مشترک هستیم و شبکه خدمات پس از فروش این دو شرکت در حال پیوند است. وی در تکمیل گفتههای خود افزود: البته خدمات پس از فروش ادغام شده و درحالحاضر شبکههای خدمات پس از فروش هر دو شرکت به محصولات یکدیگر که استانداردهای لازم را کسب کرده باشند، سرویس میدهند. بذرپاش در خصوص طرح ادغام شرکتهای خودروساز و واکنشهای صورت گرفته در این زمینه نیز اظهار داشت: طرح ادغام که مطرح شد در ابتدا با یک سطحی نگری مواجه شد؛ اما کارشناسان خودرو در این زمینه مخالفت کمتری کردند و به غیر از چند کارشناس که نظر آنها محترم است، مخالفت جدی در این خصوص مطرح نشد و تاکنون دلیل منطقی و محکمهپسندی درخصوص اینکه طرح ادغام خودروسازان طرح نادرستی است، مطرح نشده است. از سوی دیگر، بذرپاش درخصوص زمان تولید خودروی مگان در کشور نیز عنوان کرد: طی ۲ یا ۳هفته آینده زمان افتتاح پروژه و تاریخ ورود خودرو به بازار را اعلام خواهیم کرد.
راهاندازی خط مناسبسازی در پارسخودرو
مدیرعامل شرکت پارسخودرو در برنامه خبری دیروز و درخصوص اقدامات این شرکت جهت مناسبسازی خودروهای تولیدی برای معلولین و جانبازان اظهار داشت: راهاندازی خط مناسبسازی خودرو جهت استفاده از معلولین و جانبازان را در برنامه کاری شرکت قرار دادهایم و سعی خواهیم کرد که خودروهای تولیدی از استانداردهای روز برخوردار باشند. بذرپاش در تکمیل گفتههای خود عنوان کرد: به دلیل اینکه تنوع محصول در شرکت پارسخودرو محدود است، سعی خواهیم کرد بعد از راهاندازی خط مناسبسازی از محصولات سایر شرکتها نیز در این خط استفاده کنیم تا بتوانیم محصولات متنوعتری را به متقاضیان ارائه دهیم. به گفته بذرپاش برای طراحی این نوع خودروها از مدلهای مشابه خارجی و برخی مدلهای داخلی الگوبرداری شده است و برای ارائه خدمات بهتر این نوع خودروها در سه گروه خودروهای ارزان، متوسط و گران به بازار عرضه خواهد شد. بذرپاش درخصوص نوع خودروها نیز اظهار داشت: در رده خودروهای ارزان پراید ۱۴۱، متوسط تندر-۹۰ و در رده خودروهای گرانقیمت ماکسیما، مگان و رونیز را برای مناسبسازی در نظر گرفتهایم و برای رعایت حال متقاضیان، خودروهای وارداتی هم که به صورت CBU وارد میشوند نیز از این خدمات بهرهمند خواهند شد.
خودروسازان همکاری نکردند
ابوالحسن فقیه، رییس سازمان بهزیستی کشور نیز در این مراسم اظهار داشت: اقداماتی انجام شده تا وضعیت مناسبسازی محیط برای معلولان را پیش ببریم و اولین اقدام تامین وسایل نقلیه است. فقیه ادامه داد: بر این اساس فعالیت در دو زمینه را شروع کردهایم، در زمینه تامین وسایل نقلیه عمومیبا حمایت شهرداریها و سازمان اتوبوسرانی درصدد فعال کردن اتوبوسهای قابل استفاده برای معلولان هستیم و علاوه بر این آژانسهای بهزیستکار در چند شهر از جمله تهران، اردبیل، زنجان و فارس راهاندازی شده و راهاندازی این مراکز در مراکز سایر استانهای کشور نیز دنبال میشود. رییس سازمان بهزیستی درباره اقدام دوم توضیح داد: تفاهمنامه مناسبسازی خودروهای داخلی برای معلولان و ورود خودروهای مناسب از خارج به امضا میرسد. وی یادآور شد: متاسفانه تاکنون خودروسازان برای مناسبسازی خودروها همکاری نداشتهاند و خودروهای مناسبسازی شده توسط خود معلولان نیز از استانداردهای لازم برخوردار نیستند و سبب ایجاد ضایعات بیشتر برای این افراد میشوند.
ارسال نظر