باز هم تغییرات مدیریتی
گروه خودرو - تاخیر در روند اجرای طرح خروج خودروهای فرسوده موجب شد تا بار دیگر مسوول این طرح در ستاد مدیریت حملونقل و مصرف سوخت تغییر کند.
این ستاد که در سال ۸۵ و به منظور نوسازی و خروج خودروهای سواری و عمومی فرسوده کشور تشکیل شد، تاکنون نتوانسته به اهداف خود در اجرای طرح مذکور دست پیدا کند. این در حالی است که طی سه سال گذشته تعییرات مدیریتی بسیاری را تجربه کرده است. از زمان تشکیل تا کنون، ستاد مدیریت حملونقل و مصرف سوخت شاهد حضور سه رییس و چهار مسوول طرح خروج خودروهای فرسوده بوده و ظاهرا در هر دوره و با توجه به ناکار آمد بودن برنامه های طرح، مسوولان این ستاد اولین قربانی آن محسوب میشوند. بر اساس قانون برنامه چهارم توسعه که در مجلس هفتم به تصویب رسید، مقرر شد تا پایان برنامه چهارم که یک سال به اتمام آن باقی مانده تمامی خودروهای فرسوده از رده خارج شوند، اما کندی در روند اجرای آن و عدمتحقق این طرح در برنامه چهارم توسعه موجب شد تا مسوولان این ستاد در سال جاری روش طرح خروج خودروهای فرسوده را تغییر دهند.
بر اساس طرح جدید مقرر گردید تا در این مرحله دولت تنها به عنوان واسطه عمل کند و خودروسازان به صورت جدی وارد طرح شوند بر اساس آن، خودروسازان موظف شدند، علاوهبر تامین خودرو بودجه آن را نیز برای متقاضیان تامین کنند، اما مشکلات به وجود آمده در ابتدای طرح از سویی و تاخیر دو ماهه برای آغاز مرحله سوم طرح خروج خودروهای فرسوده از سوی دیگر موجب شده تا بار دیگر مسوولان ستاد مدیریت حملونقل و مصرف سوخت به منظور جبران تاخیرهای به وجود آمده دست به تغییرات مدیریتی در این ستاد بزنند به طوری که روز گذشته مهران سالاریه چهارمین مسوول طرح خروج خودروهای فرسوده در این ستاد تغییر کرد.
براساس وعده مسوولان ستاد مدیریت حملونقل و مصرف سوخت این ستاد در سال جاری خروج ۶۰۰هزار خودروی فرسوده را در برنامه کاری خود قرار داده که با گذشت دوماه از ابتدای سال جاری طرح هنوز کلید نخورده و زمان آغاز طرح هنوز نامشخص است که با این شرایط میتوان گفت وعده مسوولان این ستاد در سال جاری مبنیبر خروج ۶۰۰هزار خودروی فرسوده محقق نخواهد شد.
ارسال نظر