محمود مشهدی شریف، رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو، در گفت‌و‌گو با مهر، در مورد آخرین وضعیت اسقاط خودروهای فرسوده اظهار کرد: پس از ابلاغ آیین‌نامه اسقاط خودروهای فرسوده، سرعت اسقاط خودرو در کشور افزایش یافت، به گونه‌ای که تا یکم مردادماه حدود ۱۲۰هزار دستگاه خودرو برای اسقاط ثبت‌نام کردند که از این میزان کارهای مربوط به اسقاط ۱۱۲هزار دستگاه خودرو انجام شد.وی افزود: البته در بخش موتورسیکلت‌های فرسوده بسیار ضعیف هستیم و تعداد اسقاط بسیار کم و نزدیک به صفر بوده است. در بخش کامیون‌های فرسوده هم فقط در حد چند هزار دستگاه اسقاط داشتیم. بنابراین ۹۰درصد ثبت‌نامی‌ها برای اسقاط مربوط به خودروهای سواری بوده است.

رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو در مورد میزان اسقاط خودرو در سال ۱۴۰۲ گفت: در ۱۲ ماه سال گذشته صرفا ۷۲هزار دستگاه خودرو اسقاط شد در حالی که تا یکم مرداد‌ماه ۱۲۰هزار دستگاه داشتیم؛ بنابراین اگر روال به همین شکل پیش رود تعداد اسقاط خودرو تا پایان سال به ۲۵۰ تا ۳۰۰هزار دستگاه می‌رسد.وی در پاسخ به اینکه طبق برنامه هفتم چند هزار خودرو باید در سال اسقاط شود، افزود: بر اساس برنامه هفتم توسعه سالانه باید ۵۰۰هزار خودروی فرسوده اسقاط شود؛ بنابراین با توجه به اینکه در سال اول برنامه قرار داریم اسقاط ۳۰۰هزار خودرو مطلوب به نظر می‌رسد.

مشهدی شریف در مورد طرح‌های اسقاط خودرو هم گفت: برای اسقاط چند طرح داریم که یک طرح مربوط به طرح جایگزینی خودروسازان است و دیگری هم طرحی است که مراکز اسقاط ۴۰درصد مبلغ لاشه خودرو را به صاحب خودروی فرسوده می‌پردازند.