رویداد
چرا برنامههای رشد تولید خودرو در سال گذشته محقق نشد؟
محسن صالحینیا در پاسخ به این سوال که دلیل عدم تحقق برنامههای رشد تولید خودروسازان در سال گذشته چه بود؟ اظهار کرد: رشد تولید خودروسازان در سال گذشته حدود ۳/۴ درصد بود، ولی با این حال خودروسازان نتوانستند به طور ۱۰۰ درصد برنامههای رشد تولید خود را محقق کنند.
ایسنا- معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت دلایل عدم تحقق برنامه رشد تولید خودروسازان در سال گذشته را اعلام کرد.
محسن صالحینیا در پاسخ به این سوال که دلیل عدم تحقق برنامههای رشد تولید خودروسازان در سال گذشته چه بود؟ اظهار کرد: رشد تولید خودروسازان در سال گذشته حدود ۳/۴ درصد بود، ولی با این حال خودروسازان نتوانستند به طور ۱۰۰ درصد برنامههای رشد تولید خود را محقق کنند. وی با بیان اینکه دلایل مختلفی در این خصوص مطرح است، خاطرنشان کرد: خودروسازان در حوزههایی همچون تامین نقدینگی با مسائلی روبهرو بودند که امیدواریم به مرور حل شود. به هر حال محدودیتهایی وجود دارد که موجب شد تولید نسبت به برنامههای پیشبینی شده، کاهش یابد.
معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: به هر حال زمانی که بازار خودرو وجود دارد و خودروساز میتواند تولیداتش را بفروشد، نباید مشکل خاصی در تولید و فروش خودرو وجود داشته باشد، بنابراین برخی مشکلات نیز به مرور حل خواهد شد.طبق آمار منتشر شده، سال گذشته خودروسازان نتوانستند برنامههای خود در زمینه رشد تولید را به طور کامل محقق کنند.همچنین در نخستین ماه امسال تولید خودرو به پایینترین سطح خود طی سه سال اخیر کاهش یافت؛ بهگونهای که تولید انواع خودرو در فروردین ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته با کاهش ۶/۳۲ درصدی به ۵۷ هزار و ۶۰۳ دستگاه رسید که نسبت به فروردین سالهای ۱۳۸۹ و ۱۳۸۸ به ترتیب ۳/۳۱ و ۸/۱۵درصد کاهش نشان میدهد.پیش از این دبیر انجمن خودروسازان ایران دلایل کاهش تولید خودرو در فروردین ماه امسال را به مجموعهای از عوامل داخلی و خارجی مرتبط دانسته بود.به گفته دبیر انجمن قطعهسازان نیز ایجاد مشکل در چرخه تامین قطعات خودرویی از مهمترین دلایل کاهش تولید خودرو در فروردین ماه امسال بوده است.
ارسال نظر