محمدحسین باقری با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی تردد خودروهای گازسوز و جایگاه‌های سی ان جی مصوبه لازم اخذ شده است، اظهار کرد: تاکنون هیچ حادثه‌ای برای خودروهای دوگانه‌سوز در حال تردد و خارج از جایگاه‌ها نداشته‌ایم و عموم اتفاقات رخ داده، ناشی از خودروهایی است که به‌صورت غیراستاندارد و غیرمجاز و زیرپله‌ای گازسوز یا تغییرات و دستکاری در ساختار مخازن یکپارچه آنها انجام شده است.وی افزود: تعداد این حوادث محدود است اما برای مقابله با همین حوادث محدود طرح هوشمندسازی جایگاه‌های سی ان جی را مدنظر قرار داده‌ایم تا حوادث را به صفر برسانیم که برای اجرایی شدن این طرح منتظر فرآیند انتخاب پیمانکار برای اجرا در سراسر کشور هستیم. مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: با هوشمندسازی جایگاه‌ها، به واسطه یک دوربین پلاک‌خوان که در ورودی نصب می‌شود، جایگاه دار پلاک خودرو را شناسایی و اصالت و صلاحیت فنی آن را برای سوخت‌گیری کنترل کرده و از داشتن معاینه فنی و نحوه تبدیل خودروی به‌صورت استاندارد آگاه می‌شود. بنابراین اگر خودرو موردنظر از شرایط لازم برخوردار نباشد، سوخت‌گیری نخواهد شد.

باقری افزود: تبدیل خودروهای بنزینی به دوگانه‌سوز باید در کارگاه‌های معتبری که دارای استاندارد و مجوزهای لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) هستند، انجام و گواهی سلامت برای آنها صادر شود.

به گفته وی، اگر این گواهی برای خودرو صادر شود در سیستم معاینه فنی به ثبت خواهد رسید. باقری از دارندگان خودروهای عمومی شامل تاکسی‌ها و وانت بار‌ها خواست برای تبدیل مجاز و استاندارد به‌صورت رایگان به سایت www.gcr.niopdc.ir مراجعه کنند.