بازار خودروهای وارداتی نیازی به قیمتگذاری ندارد
خبرآنلاین: رئیس انجمن واردکنندگان خودرو در پاسخ به این پرسش که مقدار سود واقعی یک واردکننده در زمان فروش خودرو باید چقدر باشد؟ گفت: «براساس آییننامه محاسبه قیمت تمامشدهای که در سال ۱۳۹۳ ابلاغ شده، سود واقعی براساس اجزای قیمتی، یعنی اجزای پایهای قیمتی، مازاد بر آن درصدی مشخص شده که این درصد پیشتر ۱۵درصد بوده و الان ۷ درصد در نظر گرفته شده است. »
فرهاد احتشامزاد با بیان اینکه این ۷ درصد شامل هزینههای سربار، مالی و عملیاتی و. . . است، افزود: «بهطور قطع شما اگر به هر تاجری بگویید که ۷ درصد بیشتر نمیتوانید روی قیمت تمامشده کالای خود در نظر بگیرید و تمام هزینههای عملیاتی، سربار و مالی را از آن محل پوشش دهید، بهطور طبیعی تمایل زیادی برای حضور در این بازار نخواهد داشت.
خبرآنلاین: رئیس انجمن واردکنندگان خودرو در پاسخ به این پرسش که مقدار سود واقعی یک واردکننده در زمان فروش خودرو باید چقدر باشد؟ گفت: «براساس آییننامه محاسبه قیمت تمامشدهای که در سال ۱۳۹۳ ابلاغ شده، سود واقعی براساس اجزای قیمتی، یعنی اجزای پایهای قیمتی، مازاد بر آن درصدی مشخص شده که این درصد پیشتر ۱۵درصد بوده و الان ۷ درصد در نظر گرفته شده است.»
فرهاد احتشامزاد با بیان اینکه این ۷ درصد شامل هزینههای سربار، مالی و عملیاتی و... است، افزود: «بهطور قطع شما اگر به هر تاجری بگویید که ۷ درصد بیشتر نمیتوانید روی قیمت تمامشده کالای خود در نظر بگیرید و تمام هزینههای عملیاتی، سربار و مالی را از آن محل پوشش دهید، بهطور طبیعی تمایل زیادی برای حضور در این بازار نخواهد داشت.» رئیس انجمن واردکنندگان خودرو عنوان کرد: این مقدار سود تحت کنترل است و سازمان حمایت روی آن نظارت میکند؛ کمااینکه معتقدیم بهواسطه اینکه بازار رقابتی است و خودروهای وارداتی از هیچگونه ارز دولتی استفاده نمیکنند و واردات آنها براساس عرضه و تقاضا است، نیازی به قیمتگذاری دولتی ندارند.» احتشامزاد خاطرنشان کرد: «مشتری است که انتخاب میکند کدام برند را با چه قیمتی انتخاب کند و در بازار رقابتی نباید نگران قیمتگذاری بود.»
ارسال نظر