شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۷ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۵۷

  • «جمهوری اسلامی»؛ جمع بین «اعتماد به جمهور مردم و اسلام»

    پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر روز شنبه در دیدار دست‌اندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید استان خوزستان، حماسه و معجزه مردم خوزستان در دوران دفاع مقدس را نتیجه ترکیب همت مردمی و ایمان اسلامی دانستند و با اشاره به دقت نظر امام بزرگوار در انتخاب تعبیر «جمهوری اسلامی» گفتند: آنچه باعث پایداری و پیشرفت نظام اسلامی و غلبه آن بر بسیاری از موانع و توطئه‌ها شد، جمع بین «اعتماد به جمهور مردم و اسلام» بود و در آینده نیز راه غلبه بر مشکلات استمرار همین تفکر است.
  • چرا ایران از آمریکا متنفر است؟

    دنیای اقتصاد-گروه خبر: فرید زکریا، تحلیلگر مشهور روابط بین‌الملل و مجری شبکه تلویزیونی در مقاله‏‌ای برای سی‏‌ان‏‌ان نوشت، هفت اکتبر روزی بود که دنیا را تغییر داد. حمله غافلگیرانه حماس در اسرائیل با یک جنگ تلافی‏‌جویانه گسترده و مرگبار در غزه همراه شد. ایالات متحده یک بازیگر اصلی امنیتی در خاورمیانه، با متحدان و دشمنان خود در منطقه، اکنون یک هدف در مقابل خود دارد؛ طی یک حمله پهپادی توسط یک گروه شبه نظامی عراقی، در ماه ژانویه به یک پایگاه آمریکایی در اردن، سه سرباز آمریکایی کشته شدند که آمریکا را به انجام موجی از حملات تلافی جویانه علیه نیروهای تحت حمایت ایران در سراسر منطقه سوق داد.
  • دلم روشن است؛ رای می‌آورم

    دنیای اقتصاد-فاطمه علي‌اصغر: شعارش این است؛ «می‌خواهم صدای رسای مردم نجیب کرمانشاه باشم.» او اولویت خود را تلاش برای توسعه و پیشرفت مردم قرار داده و شادی و پویایی مردم. او ایرج ملکی است و می‌خواهد در انتخابات پیش‌رو شرکت کند. پیش‌تر برای مردم لطیفه می‌گفت، یکی‌اش این بود: «طرف می‌ره دکتر! دکتر اون رو که می‌بینه می‌گه آقا جون چرا صورتت رو آش و لاش کردی؟ می‌گه هیچی آقای دکتر داشتم اتو می‌کردم تلفن زنگ زد، برداشتم!» و با همین لطیفه‌ها‌ در فضای مجازی برای خودش مخاطبانی یافته و فالوورهای بسیاری پیدا کرده بود. آخرین لطیفه‌هایش در آپارات تا حدود ۵۶ هزار بار دیده شده و لایک گرفته‌ است. با این حال حضورش به عنوان نامزد انتخاباتی واکنش‌های مختلفی را برانگیخته که خودش اتفاقا این شرایط را مثبت تلقی می‌کند و می‌گوید: «دلش روشن است رای می‌آورد.» همان‌طور که ایمان دارد پس از راه‌یافتن به مجلس بختش باز می‌شود و بالاخره طلسم ازدواجش شکسته می‌شود و همسر مورد علاقه‌اش را می‌یابد. «دنیای اقتصاد» با او گفت‌وگویی در مورد دیدگاه‌هایش داشته است.
  • آماتورها در عالم سیاست

    دنياي اقتصاد: در نبود احزاب و تشکل‌های سیاسی و همچنین فراخ شدن حوزه عمومی به‌وسیله شبکه‌های اجتماعی راه برای ورود آماتورها به دنیای سیاست هموار می‌شود؛ ایران نیز از چنین قاعده‌ای مستثنی نیست. موسم انتخابات فرصت مناسبی است برای ورود چهره‌های بحث‌برانگیز در شبکه‌های اجتماعی و همچنین سلبریتی‌ها. شاید به همین دلیل هم باشد که این روزها نام ایرج ملکی زیاد به گوش می‌رسد. کارگردان کلیپ‌های آماتوری در فضای مجازی، این روزها قصد کرده است که نامزد انتخابات مجلس شود.
  • فرسایش بازدارندگی آمریکا در خاورمیانه

    دنیای اقتصاد: حملات جدید ایالات‌متحده در خاورمیانه اگرچه باعث تلفات شبه‌نظامیان شده، اما وزارت دفاع آمریکا اعتراف کرده که از ۷ اکتبر تاکنون ۵۲ حمله علیه نیروهایش صورت گرفته است. این واضح‌‌‌ترین سیگنال را مبنی بر این واقعیت ارسال می‌‌‌کند که حملات تلافی‌‌‌جویانه اثر بازدارنده مورد نظر خود را نداشته‌‌‌اند. «مارک اپیسکوپوس» پژوهشگر اوراسیا در موسسه کوئینسی برای امور مملکت‌داری مسوولانه و استادیار تاریخ در دانشگاه مریمونت ۱۴ نوامبر در اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرافت نوشت: نیروهای آمریکایی یکشنبه هفته گذشته سومین حمله را علیه گروه‌‌‌های مرتبط با ایران انجام دادند که آخرین مورد از یکسری تبادلات مخرب فزاینده است که نور جدیدی را بر ادامه حضور نیروهای آمریکایی در خاورمیانه تابانیده است.
  • ناخرسندی ایران از کویت

    دنیای اقتصاد: دیپلمات ارشد ایران اعتراض خود را به سفیر کویت به دلیل رویکرد دولت این کشور در طرح موضوع میدان آرش در فضای رسانه‌‌‌ای ابلاغ کرد.
  • پاکستان در انتظار سفر رئیسی

    ایسنا: حسین امیرعبداللهیان و «جلیل عباس جیلانی» وزیر خارجه پاکستان با یکدیگر به صورت تلفنی رایزنی و گفت‌‌‌وگو کردند. امیرعبداللهیان در این گفت‌‌‌وگوی تلفنی با توجه به برگزاری انتخابات سراسری پاکستان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری موفق این انتخابات اظهار امیدواری کرد تا هر چه زودتر با تشکیل پارلمان، نخست‌وزیر و کابینه جدید پاکستان معرفی و کار رسمی خود را شروع کنند. وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با طرح موضوعات توافق شده در سفر اخیرش به اسلام‌آباد، بر اهمیت ارتباط بین دستگاه‌‌‌های مسوول در هر دو کشور برای پیگیری و اجرای توافقات به عمل آمده تاکید کرد.
  • دو سند راهبردی ایران با مجارها

    ایرنا: وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای مجارستانی گفت: روابط دو طرف در مسیر درست خود قرار دارد و دو سند راهبردی و نقشه راه همکاری‌‌‌های کشاورزی در کمیسیون مشترک اقتصادی به امضا رسید. حسین امیرعبداللهیان پس از دیدار با «پیتر سیارتو» همتای مجارستانی خود در نشست خبری مشترک اظهار کرد: دیدار امروز پنج‌شنبه دو بخش دارد که یکی بحث کمیسیون مشترک اقتصادی میان وزیر خارجه مجارستان و آقای خاندوزی و بخش دیگر هم گفت‌وگوهای مهم در حوزه‌‌‌های مورد علاقه است. روابط دو طرف در مسیر درست خود قرار دارد و دو سند راهبردی و نقشه راه همکاری‌‌‌های کشاورزی در کمیسیون مشترک اقتصادی به امضا رسید.
  • واکنش ایران به حمله ائتلاف آمریکایی به یمن

    تسنیم: ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به حملات نظامی گسترده شنبه شب آمریکا و انگلیس به یمن گفت:« آمریکا و انگلیس بار دیگر ثابت کردند که حامی تمام عیار جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه غربی هستند.» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان این حملات نظامی را شدیدا محکوم کرد و افزود، این گونه حملات خودسرانه و ماجراجویانه، خارج از قواعد و اصول شناخته بین‌المللی و نقض حاکمیت و تمامیت ارضی یمن است.
  • تغییر را با خواندن روزنامه احساس می‌کردیم

    [با خنده] ماها که [سواد] داشتیم. داشتیم درس می‌خواندیم. این هم که می‌گویید مردم سواد نداشتند، این طور نبود که همه بی‌سواد باشند، به هر حال یک طبقه باسواد هم بود. در خانواده خود من، همه روزنامه می‌خواندند، خب من هم می‌خواندم. با همان روزنامه و البته با چیزهایی که به چشممان می‌دیدیم تغییر را احساس می‌کردیم. هرکس به نوعی این تغییر را مشاهده می‌کرد؛ مثلا همین که در شهرستان‌ها امنیت ایجاد شده بود و مردم می‌توانستند بدون ترس در راه‌ها سفر کنند، چیزی بود که خب قبلا نبود. شما دوره قاجاریه را در نظر بگیرید، تمام مدارکش هم هست، مردم در آن دوره با گاری و کجاوه سفر می‌کردند.
  • دکه - ۱۴۰۲/۱۲/۰۷

    روزنامه همشهری شنبه ۵ اسفند مطلب اصلی خود را به موضوع انتخابات اختصاص داد؛ با این تیتر که «رای دادیم فساد چی شد؟» و در راستای همین موضوع یادداشتی را منتشر کرد با عنوان «فسادستیزی مبارزه با اژدهای هفت‌سر» که در آن علی اخباری که محقق معرفی شده است، عنوان کرده که مجلس تنها راه‌حل نجات از فساد است و در نتیجه‌گیری آورده است: «اگر دست مفسدان و سوءاستفاده‌کنندگان از امکانات حکومتی قطع نشود و اگر امتیازطلبان و زیاده‌خواهان پرمدعا و انحصارجو، طرد نشوند، سرمایه‌گذار و تولیدکننده و اشتغال‌طلب، همه احساس ناامنی و نومیدی خواهند کرد و کسانی از آنان به استفاده از راه‌های نامشروع و غیرقانونی تشویق خواهند شد. این بخشی از فرمان ۸ماده‌ای رهبر انقلاب در ۲۰سال پیش است.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر