روحانی در ششمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت‌(ع) اعلام کرد

هلال شیعه نداریم؛ قمر و بدر اسلام داریم

شماره روزنامه: ۳۵۵۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۱۳۴۶۱ خبر

<p> <b>گروه خبر:</b> رئیس‌جمهوری، با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند در منطقه ما تفرقه و انشقاق وجود داشته باشد، تاکید کرد: برخلاف ادعای آنها، ما هلال شیعه نداریم، بلکه قمر و بدر اسلام داریم . حسن روحانی همچنین روز گذشته در ششمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع) و همایش بین‌المللی امام سجاد‌‌(ع) گفت: دشمنان به‌دنبال ایجاد انحراف و انشقاق در دین و بین مسلمانان هستند که باید در برابر این انحراف و تحریف ایستادگی و مقاومت کنیم و اجازه ندهیم از طریق گروهک‌های تروریستی، دین اسلام را که دین صلح، اعتدال و رحمت برای همه انسان‌ها است، دین خشونت، کشتار و نابودی تمدن‌ها معرفی کنند. </p>

گروه خبر: رئیس‌جمهوری، با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند در منطقه ما تفرقه و انشقاق وجود داشته باشد، تاکید کرد: برخلاف ادعای آنها، ما هلال شیعه نداریم، بلکه قمر و بدر اسلام داریم .حسن روحانی همچنین روز گذشته در ششمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع) و همایش بین‌المللی امام سجاد‌‌(ع) گفت: دشمنان به‌دنبال ایجاد انحراف و انشقاق در دین و بین مسلمانان هستند که باید در برابر این انحراف و تحریف ایستادگی و مقاومت کنیم و اجازه ندهیم از طریق گروهک‌های تروریستی، دین اسلام را که دین صلح، اعتدال و رحمت برای همه انسان‌ها است، دین خشونت، کشتار و نابودی تمدن‌ها معرفی کنند.ششمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع) و همایش بین‌المللی امام سجاد (ع) روز گذشته با حضور ۷۰۰ میهمان خارجی از ۱۳۰ کشور و برخی شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی آغاز به کار کرد .


قرار است این اجلاس به مدت چهار روز ادامه داشته باشد. به گزار ش «ایرنا»، شیخ نعیم قاسم، معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان، نوری المالکی، معاون رئیس‌جمهوری عراق و سید عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق از جمله میهمانان این اجلاس هستند.آغاز‌کننده این اجلاس نیز حسن روحانی رئیس‌جمهوری بود که روز گذشته در افتتاحیه این اجلاس اظهار کرد: قدرت جمهوری اسلامی ایران را در سایه برخورداری از منطق، توان مذاکره و داشتن گفتمان جدید دانست و تصریح کرد: ایران، اقتدار خود را در تسلیحات و اعمال زور نمی‌بیند؛ بلکه آن را در منطق، استدلال و به اهتزاز درآوردن پرچم صلح و ثبات می‌داند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، رئیس‌جمهوری تصریح کرد: اقتدار و قدرت علمی، معنوی و سیاسی ایران علیه هیچ یک از کشورهای همسایه‌ نبوده و نخواهد بود و ما به دنبال آن هستیم که با استفاده از اقتدار خود، صلح و ثبات در منطقه به‌وجود آوریم.رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه اقتدار و امنیت واقعی را علم، وحدت و اخلاق می‌تواند به‌وجود آورد، گفت: نه برخورداری از بمب اتم توانست برای متجاوزان صهیونیستی امنیت و ثبات به وجود آورد و نه داشتن سلاح‌های مدرن توانسته برای برخی کشورها که تصور می‌کنند با بمباران و هواپیما می‌توانند ملت مظلومی مثل ملت یمن را به زانو درآورند، امنیت به وجود آورد. رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: ما صدای اسلام را از طریق صفیرگلوله به جهان نرساندیم؛ بلکه آن را از طریق مدارس، حجره‌ها و با منطق و استدلال معرفی کردیم.روحانی تصریح کرد: درست است که اسلام، دین قدرت و اقتدار است، اما همزمان دین سلم، سلام و صلح است، در اسلام شمشیر وجود دارد، اما جز در مواقع ضرورت از آن استفاده نمی‌کند و پیوسته با منطق و استدلال سخن می‌گوید.روحانی تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران شیعه یمنی، عراقی، لبنانی و سوری با اهل سنت یمن، فلسطین و اکراد در عراق هیچ تفاوتی ندارند و ما خواهان صلح، امنیت و برادری بوده و برای منطقه نیز خواهان توسعه بیشتر هستیم.


توافق هسته‌ای و توان ایران در منطقه

علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل نیز روز گذشته در اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع) و همایش بین‌المللی امام سجاد (ع) گفت: ایران با توافق هسته‌ای توان بیشتری برای همراهی و پشتیبانی از دوستان خود در منطقه خواهد داشت.به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی با تاکید بر تقویت محور مقاومت در منطقه باوجود توطئه برخی کشورها اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران از این جریان حمایت خواهد کرد و البته با توافق هسته‌ای، توان بیشتری برای همراهی و پشتیبانی از دوستان خود در منطقه خواهد داشت. ولایتی ادامه داد: بسیاری از کشورهای جهان و همه غرب و برخی کشورهای مرتجع منطقه یکپارچه گرد هم آمدند که مثلا رژیم سوریه را عوض کنند، نتوانستند کاری از پیش ببرند، چه رسد به امروز که تحقق بشارت الهی را می‌بینیم و دیگر از آن یکپارچگی حتی ظاهری هم خبری نیست.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن