نظر‌سنجی از استادان محمدجواد ظریف

شماره روزنامه: ۳۵۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۹۹۲۵۳ خبر

<p> <b>فرارو نوشت:</b> یک پایگاه آمریکایی در گزارشی به نقل از استادان محمدجواد ظریف در دوران تحصیلات دانشگاهی وی، بر صلاحیت‌ها و قابلیت‌های علمی و اخلاقی بالای وی تاکید کرده است. در گزارش «دنور پست» آمده است: «استادان محمدجواد ظریف، دیپلمات ارشد ایران می‌گویند او را فردی امیدوار، خوش‌بین، ‌منظم و هوشمند می‌دانند. </p> <p> <br> </p>تام رو، پروفسور دانشگاه دنور که رئیس کمیته بررسی تز دکترای ظریف بود گفت که او یکی از بهترین دانشجویانی بود که من تا به حال به آنها درس دادم. او فرد بسیار خوبی است.

فرارو نوشت: یک پایگاه آمریکایی در گزارشی به نقل از استادان محمدجواد ظریف در دوران تحصیلات دانشگاهی وی، بر صلاحیت‌ها و قابلیت‌های علمی و اخلاقی بالای وی تاکید کرده است. در گزارش «دنور پست» آمده است: «استادان محمدجواد ظریف، دیپلمات ارشد ایران می‌گویند او را فردی امیدوار، خوش‌بین، ‌منظم و هوشمند می‌دانند.


تام رو، پروفسور دانشگاه دنور که رئیس کمیته بررسی تز دکترای ظریف بود گفت که او یکی از بهترین دانشجویانی بود که من تا به حال به آنها درس دادم. او فرد بسیار خوبی است.» تام رو همچنین با اشاره به جنگ عراق در دوره صدام علیه ایران و خسارت‌های آن تاکید کرد که این جنگ سبب تعمیق علاقه محمدجواد ظریف به حقوق بین‌الملل و دیپلماسی شد. وی افزود: «من بسیار خوشحال و مشتاقم به اینکه او این نقش(وزارت خارجه) را ایفا می‌کند.» در ادامه این مطلب به نقل از کارن فست، استاد دانشگاه آمریکایی که دو درس با آقای ظریف در دوران تحصیلش داشت، خاطره‌ای را بازگو می‌کند که در آن به‌دنبال جر و بحث سنگین دانشجویان در کلاس، استاد از او پرسید «آیا این یعنی که ما به بن بست رسیدیم و نمی‌توانیم کاری کنیم؟» محمدجواد ظریف در پاسخ به سوال استادش این‌طور گفت: «همیشه امید وجود دارد و شما باید امید داشته باشید.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن