رئیس پلیس اصفهان:

پرونده اسیدپاشی در نقطه رسیدن به نتیجه است

شماره روزنامه: ۳۳۶۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۴۵۴۴۱ خبر

<p> ایرنا: فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: پلیس با شگردهای ویژه موضوع اسیدپاشی را دنبال می‌کند و این پرونده به نقطه رسیدن به نتیجه نزدیک می‌شود. سردار عبدالرضا آقاخانی افزود: تیم ۱۵ نفره از بهترین کارآگاهان و کارشناسان پلیس آگاهی کشور و استان اصفهان در این زمینه شبانه روز تلاش می‌کنند. وی اظهار کرد: پلیس بیش از ۱۷۰ موضوع را در بحث اسیدپاشی دنبال می‌کند تا هرچه سریع‌تر این پرونده را به نتیجه برساند. وی یادآور شد: استان اصفهان تاکنون کمترین پرونده اسیدپاشی را در کشور داشته است. </p> <p> اژه‌ای: قصاص چشم دو اسیدپاش اجرا می‌شود </p> <p> همچنین به گزارش فرارو، سخنگوی قوه‌قضائیه از اجرای حکم قصاص عضو برای دو نفر از متهمان پرونده‌های اسیدپاشی در تهران خبر داد و اعلام کرد: این افراد به زودی از ناحیه چشم قصاص خواهند شد. </p>

ایرنا: فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: پلیس با شگردهای ویژه موضوع اسیدپاشی را دنبال می‌کند و این پرونده به نقطه رسیدن به نتیجه نزدیک می‌شود. سردار عبدالرضا آقاخانی افزود: تیم ۱۵ نفره از بهترین کارآگاهان و کارشناسان پلیس آگاهی کشور و استان اصفهان در این زمینه شبانه روز تلاش می‌کنند. وی اظهار کرد: پلیس بیش از ۱۷۰ موضوع را در بحث اسیدپاشی دنبال می‌کند تا هرچه سریع‌تر این پرونده را به نتیجه برساند. وی یادآور شد: استان اصفهان تاکنون کمترین پرونده اسیدپاشی را در کشور داشته است.

اژه‌ای: قصاص چشم دو اسیدپاش اجرا می‌شود

همچنین به گزارش فرارو، سخنگوی قوه‌قضائیه از اجرای حکم قصاص عضو برای دو نفر از متهمان پرونده‌های اسیدپاشی در تهران خبر داد و اعلام کرد: این افراد به زودی از ناحیه چشم قصاص خواهند شد. به گزارش میزان، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای با ابراز تاسف از حوادث اخیر اسیدپاشی در کشور به‌ویژه تهران و اصفهان گفت: پرونده اسیدپاشان اخیر در تهران به سرعت رسیدگی و احکام صادره قبلی اجرا می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن