صندوق بینالمللی پول گزارش داد
مقام اولی ایران در پرداخت یارانه سوخت
صندوق بینالمللی پول میزان پرداخت یارانه سوخت از سوی دولت ایران را معادل ۷/۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد و اعلام کرد ایران از این نظر در منطقه خاورمیانه اول اما از نظر اختصاص هزینه برای بخش آموزش هشتم شده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بینالمللی پول با بررسی وضعیت پرداخت یارانه سوخت در ۱۹ کشور خاورمیانه اعلام کرد ایران در این زمینه پیشتاز است و به نسبت تولید ناخالص داخلی خود، بیشترین یارانه سوخت را میپردازد. بر اساس این گزارش، کل یارانه پرداختی از سوی دولت ایران بابت مصرف سوخت معادل ۷/۱۲ درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور است که بالاترین رقم در میان کشورهای منطقه به شمار میرود.
صندوق بینالمللی پول میزان پرداخت یارانه سوخت از سوی دولت ایران را معادل ۷/۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد و اعلام کرد ایران از این نظر در منطقه خاورمیانه اول اما از نظر اختصاص هزینه برای بخش آموزش هشتم شده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بینالمللی پول با بررسی وضعیت پرداخت یارانه سوخت در ۱۹ کشور خاورمیانه اعلام کرد ایران در این زمینه پیشتاز است و به نسبت تولید ناخالص داخلی خود، بیشترین یارانه سوخت را میپردازد. بر اساس این گزارش، کل یارانه پرداختی از سوی دولت ایران بابت مصرف سوخت معادل ۷/۱۲ درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور است که بالاترین رقم در میان کشورهای منطقه به شمار میرود. پس از ایران عراق با یارانه پرداختی بابت سوخت معادل۸/۱۱ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور، در رتبه دوم قرار گرفته است. الجزایر با رقم ۱۱ درصدی در رتبه سوم قرار گرفته است. کشورهای مصر با ۹/۱۰ درصد، عربستان با ۵/۱۰ درصد، لیبی با ۲/۹ درصد، بحرین با ۸/۸ درصد، کویت با ۸ درصد، اردن با ۷ درصد، و عمان با ۹/۶ درصد به ترتیب در رتبههای چهارم تا دهم منطقه از نظر پرداخت یارانه سوخت به نسبت تولید ناخالص داخلی خود قرار گرفتهاند. کشورهای یمن، امارات، لبنان، قطر، تونس، موریتانی، سودان، مراکش، و جیبوتی نیز در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
جیبوتی کمترین رقم یارانه سوخت را به شهروندان خود پرداخت میکند. کل یارانه سوخت پرداختی در این کشور معادل ۶/۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد شده است. صندوق بینالمللی پول در ادامه به ارائه میزان صرف هزینه از سوی کشورهای خاورمیانه برای بخش آموزش پرداخته است. بر اساس این گزارش، ایران که رتبه نخست منطقه را در زمینه ارائه یارانه سوخت، به خود اختصاص داده از نظر صرف هزینه برای بخش آموزش در رتبه ۸ قرار گرفته است. هزینههایی که دولت ایران صرف بخش آموزش میکند معادل ۸/۴ درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد شده که از ۷ کشور منطقه کمتر است.
ارسال نظر