معاون وزیر امور خارجه:

برای دور بعدی مذاکره با آمریکا تصمیم نگرفته‌ایم

شماره روزنامه: ۱۳۲۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۱۳۹۶۲ خبر

معاون وزیر خارجه کشورمان گفت: ایران هنوز تصمیمی برای انجام دور بعدی مذاکره با آمریکا پیرامون مسائل عراق اتخاذ نکرده است. <br>عباس عراقچی، در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر در حاشیه اجلاس حقوق بشر و تنوع فرهنگی جنبش عدم تعهد با اشاره به اهمیت این اجلاس اظهار کرد: در حالی که غرب می‌خواهد جمهوری اسلامی ایران را کشوری منزوی و در حاشیه معرفی کند، برگزاری این اجلاس ابراز قدرتی آشکار از سوی کشورمان به حساب می‌آید.

معاون وزیر خارجه کشورمان گفت: ایران هنوز تصمیمی برای انجام دور بعدی مذاکره با آمریکا پیرامون مسائل عراق اتخاذ نکرده است.

عباس عراقچی، در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر در حاشیه اجلاس حقوق بشر و تنوع فرهنگی جنبش عدم تعهد با اشاره به اهمیت این اجلاس اظهار کرد: در حالی که غرب می‌خواهد جمهوری اسلامی ایران را کشوری منزوی و در حاشیه معرفی کند، برگزاری این اجلاس ابراز قدرتی آشکار از سوی کشورمان به حساب می‌آید. وی افزود: این که در یک اجلاس غیر سیاسی، نمایندگان بیش از ۱۰۰ کشور به ایران آمده‌اند و در بین آن ها بیش از ۵۰ وزیر خارجه هم حضور دارد، نشانگر این است که دنیا مشروعیت جمهوری اسلامی را به رسمیت می‌شناسد.

عراقچی تصریح کرد: این گونه اقدامات هزینه‌های انزوای ایران را به شدت بالا می‌برد.

معاون وزیر خارجه با اشاره به تلاش واشنگتن برای تحریم ایران، گفت: امروز دنیا دریافته که تحریم و فشار بر ایران فایده‌ای ندارد و هیچ نوع عقب‌نشینی در موضوع هسته‌ای امکان‌پذیر نیست.

وی درباره تداوم مذاکرات ایران و آمریکا نیز اظهار کرد: هنوز هیچ تصمیمی برای انجام دور بعدی این مذاکرات گرفته نشده است.

عراقچی احتمال لغو دور بعدی مذاکره با آمریکا با توجه به تشدید تهدیدات آمریکا علیه کشورمان را رد نکرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن