محرابیان در ستاد تبصره ۱۳ موفق عمل کرده است

شماره روزنامه: ۱۳۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۱۱۳۷۵ خبر

عضو هیات‌‌رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: معدل جوانگرایی در دولت مثبت و قابل قبول بوده است.<br>موسی قربانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: همان‌طور که آقای احمدی‌نژاد از ابتدای آغاز به کار نیز مطرح کردند، استفاده از مدیران جوان و جدید و چرخش مدیریت در اداره کشور امری خوب و پسندیده است.

عضو هیات‌‌رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: معدل جوانگرایی در دولت مثبت و قابل قبول بوده است.

موسی قربانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: همان‌طور که آقای احمدی‌نژاد از ابتدای آغاز به کار نیز مطرح کردند، استفاده از مدیران جوان و جدید و چرخش مدیریت در اداره کشور امری خوب و پسندیده است. وی با قدردانی از اقدام رییس‌جمهوری در ترمیم کابینه گفت: برخی وزرا توان تحمل سرعت حرکت رییس‌جمهوری را ندارند و ترمیم اخیر کابینه نیز با هدف اصلاح این مساله و افزایش سرعت دولت صورت گرفت و امیدواریم که افرادی با توان و انرژی و تخصص قابل قبول به مجلس معرفی شوند.

قربانی در مورد معرفی احتمالی محرابیان به عنوان وزیر صنایع گفت: آقای محرابیان در سمت قبلی خود در ستاد تبصره ۱۳ موفق عمل کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن