آغاز تدوین لایحه بودجه ۱۳۸۷ کل کشور

شماره روزنامه: ۱۳۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۹۵۵۶ خبر

محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری دستور آغاز فرآیند تدوین لایحه بودجه ۱۳۸۷ کل کشور را به معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی خود صادر کرد. <br>احمد موسوی معاون حقوقی و پارلمانی رییس‌جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر درباره فراهم شدن مقدمات تدوین بودجه سال آینده به دلیل تعیین زمان انتخابات در ایام بررسی بودجه سالانه، اظهار کرد: در پی درخواست رییس مجلس برای آغاز عملیات بودجه نویسی که در جلسه مشترک قوای مقننه و مجریه با توجه به برگزاری انتخابات مجلس هشتم در ۲۴ اسفند مطرح شد، این مساله در نشستی با رییس‌جمهوری مورد بررسی قرار گرفت.

محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری دستور آغاز فرآیند تدوین لایحه بودجه ۱۳۸۷ کل کشور را به معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی خود صادر کرد.

احمد موسوی معاون حقوقی و پارلمانی رییس‌جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر درباره فراهم شدن مقدمات تدوین بودجه سال آینده به دلیل تعیین زمان انتخابات در ایام بررسی بودجه سالانه، اظهار کرد: در پی درخواست رییس مجلس برای آغاز عملیات بودجه نویسی که در جلسه مشترک قوای مقننه و مجریه با توجه به برگزاری انتخابات مجلس هشتم در ۲۴ اسفند مطرح شد، این مساله در نشستی با رییس‌جمهوری مورد بررسی قرار گرفت. وی افزود: با توجه به عنایت ویژه احمدی‌نژاد به درخواست حداد عادل و نمایندگان، رییس‌جمهوری دستور داد، فرآیند بودجه نویسی برای سال آینده به سرعت آغاز شود که در روزهای آینده معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری بخشنامه مربوط به بودجه‌نویسی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌کند.

معاون حقوق و پارلمانی رییس‌جمهوری با تاکید بر اینکه لایحه بودجه سال ۸۷ توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری به مدیریت منصور برقعی تدوین می‌شود، خاطرنشان کرد: انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی و ایجاد ساختار جدید، خلائی در روند تنظیم بودجه سال آینده به وجود نمی‌آورد.

موسوی متذکر شد: با توجه به برگزاری انتخابات مجلس هشتم در ۲۴ اسفند ماه که سبب شده بودجه زودتر از ایام بررسی بودجه طبق سال‌های گذشته مورد بررسی قرار گیرد، دولت تلاش می‌کند برای استفاده از حداکثر فرصت لایحه بودجه ۸۶ را نسبت به بودجه سال‌های گذشته به گونه‌ای تنظیم کنند که مبهم نبوده و مختصر و عملیاتی باشد تا بیش از موعد مقرر تقدیم مجلس و تصویب شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن