مهلت ثبت‌نام مسافربرهای شخصی و آژانس‌ها تمدید شد

شماره روزنامه: ۱۲۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۶۴۵۱ خبر

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: مهلت رانندگان آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی فاقد کارت سوخت برای ثبت‌نام و دریافت کارت سوخت تا پایان مرداد تمدید شد. <br>علی صادقی مجد در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: عده‌ای از رانندگان آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی نسبت به دریافت کارت سوخت خود کاهلی کرده‌اند و منتظر بوده‌اند که دولت کارت آن‌ها را به در خانه‌هایشان بیاورد و بسیاری دیگر نیز به دلیل داشتن کارت سوخت خودرو شخصی که ۴۰۰لیتر سوخت دارد، برای کارت جدید اقدام نکرده‌اند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: مهلت رانندگان آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی فاقد کارت سوخت برای ثبت‌نام و دریافت کارت سوخت تا پایان مرداد تمدید شد.

علی صادقی مجد در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: عده‌ای از رانندگان آژانس‌ها و مسافربرهای شخصی نسبت به دریافت کارت سوخت خود کاهلی کرده‌اند و منتظر بوده‌اند که دولت کارت آن‌ها را به در خانه‌هایشان بیاورد و بسیاری دیگر نیز به دلیل داشتن کارت سوخت خودرو شخصی که ۴۰۰لیتر سوخت دارد، برای کارت جدید اقدام نکرده‌اند. وی در عین حال از تمدید مهلت ثبت‌نام برای مسافربرهای شخصی و آژانس‌هایی که کارت سوخت دریافت نکرده‌اند، خبر داد و گفت: کمیته‌هایی برای رسیدگی به همین مساله در فرمانداری‌ها به ریاست فرماندار و در استانداری به ریاست معاون عمرانی تشکیل شده که ثبت نام این افراد را انجام خواهند داد یعنی افراد باید به صورت حضوری مدارک مورد نیاز را به فرمانداری و یا استانداری تحویل دهند که مقرر شده کارت سوخت آن‌ها در مدت یک هفته صادر شود.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران نیزگفت: کارت سوخت ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی پلاک موقت شهر تهران ظرف دو هفته آینده تحویل داده می‌شود.

حسین تیموری کرمانی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با اعلام این خبر یاد‌آور شد: با توجه به ضرب‌الاجل اعلام شده تمام تاکسی‌های بنزین سوز زیر۱۰سال شهر تهران نیز برای دوگانه سوز شدن فقط یک ماه دیگر فرصت دارند. وی همچنین تعداد ون‌های موجود در پایتخت را ۱۲۰۰دستگاه اعلام کرد و افزود: تعداد نهایی ون‌های دارای کارت سوخت پس از پلاک شدن تمام خودروها مشخص می‌شود.

اما این در حالی است که فرماندار تهران گفت: پایان وقت اداری یکشنبه (۳۱ تیر ماه) آخرین مهلت دریافت کارت هوشمند سوخت برای دارندگان خودروهای مسافربر شخصی است و این زمان به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

به گزارش دفتر ارتباط با رسانه‌های فرمانداری تهران، حسین طلا تصریح کرد: مسافربرانی که برای دریافت کارت هوشمند سوخت ثبت نام کرده‌اند و خودروی آنها به تایید سازمان تاکسیرانی رسیده تا پایان وقت اداری یکشنبه (۳۱ تیر ماه) مهلت دارند تا با ارائه مدارک لازم برای دریافت کارت هوشمند سوخت خود به مراکز راهنمایی و رانندگی مراجعه کنند، در غیر این صورت کارت سوخت این افراد باطل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۶ هزار و ۶۷۵ کارت هوشمند سوخت مسافربرهای شخصی از سوی ناجا به مناطق مختلف راهنمایی و رانندگی استان تهران ارسال شده است، گفت: از این تعداد ۲هزار و ۶۴ عدد آن متعلق به شهرستان‌های دیگر و تعداد ۳۴هزار ۶۱۱ عدد آن مربوط به شهرستان تهران است که تا روز جمعه ۲۹ تیر ماه تعداد ۱۲هزار و ۶۸ عدد آن به دارندگان خودروهای مسافربر شخصی تحویل داده شده است.

افزایش سهمیه سوخت آمبولانس‌ها

معاون توسعه وزارت بهداشت اعلام کرد: براساس توافق روز گذشته وزارت بهداشت با ستاد سهمیه‌بندی بنزین، سهمیه آمبولانس‌های دولتی و خصوصی کشور افزایش یافت و مشکل سوخت این خودروها در سراسر کشور برطرف شد.

رحمت‌ا... حافظی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس، ‌افزود: طی جلسه‌ای که دیروز به اتفاق وزیر بهداشت با ‌محرابیان نماینده ویژه رییس‌جمهوری در زمینه سهمیه‌بندی سوخت در نهاد ریاست جمهوری داشتیم، توافق شد که برای رفع مشکل کمبود سوخت آمبولانس‌ها،‌ سهمیه این خودروها از ۱۵ لیتر افزایش یابد و به این ترتیب مشکل سوخت آمبولانس‌های دولتی و خصوصی در سراسر کشور حل شد. وی ادامه داد: این توافق شامل همه آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵، آمبولانس‌های بیمارستان‌های دانشگاهی و بخش‌خصوصی و نیز آمبولانس‌ها و خودروهای شبکه بهداشتی ـ درمانی کشور می‌شود، ضمن این‌که سهمیه موتورلانس‌ها (‌آمبولانس‌های موتوری)‌ افزایش یافت به نحوی که این خودورها نیز که ۱۰۰ دستگاه آن اکنون در تهران خدمت‌رسانی می‌کنند، دیگر مشکل تامین سوخت نخواهند داشت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن