انرژی

افزایش ۲۰درصدی استفاده از حمل‌و‌نقل عمومی

شماره روزنامه: ۱۲۸۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۴۷۶۲ خبر

مدیرکل دفتر تعاونی‌های حمل‌و‌نقل وزارت تعاون گفت: با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین استفاده از حمل‌و‌نقل عمومی در بخش اتوبوسرانی بیش از ۲۰درصد و در مترو ۱۲درصد افزایش یافت. <br>حمید قاسمی، روز چهارشنبه به ایرنا گفت: سهمیه‌بندی بنزین باعث رونق ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی کشور شد و این در حالی است که بهره‌وری حمل‌و‌نقل عمومی در کشور کاهش یافته بود.

افزایش 20درصدی استفاده از حمل‌و‌نقل عمومی

مدیرکل دفتر تعاونی‌های حمل‌و‌نقل وزارت تعاون گفت: با اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین استفاده از حمل‌و‌نقل عمومی در بخش اتوبوسرانی بیش از ۲۰درصد و در مترو ۱۲درصد افزایش یافت.

حمید قاسمی، روز چهارشنبه به ایرنا گفت: سهمیه‌بندی بنزین باعث رونق ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی کشور شد و این در حالی است که بهره‌وری حمل‌و‌نقل عمومی در کشور کاهش یافته بود. وی تصریح کرد: طرح سهمیه‌بندی بنزین همچنین در کاهش آلایندگی هوا و کاهش تعداد تصادفات منجر به فوت تاثیر زیادی دارد.

قاسمی افزود: در مرحله اول، اجرای این طرح با کاهش مصرف بنزین به طور متوسط هر خودرو نزدیک به ۳۰ کیلومتردر روز کاهش تردد و ترافیک دارد.

وی تاکید کرد: سهمیه‌بندی بنزین در راستای توسعه حمل‌و‌نقل عمومی کشور انجام شده است و از اتلاف منابع جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به وجود حدود هفت میلیون خودرو بنزین‌سوز در کشور افزود: سهمیه‌بندی بنزین علاوه بر صرفه‌جویی در سوخت و محدودیت در تردد خودروها موجب شده است تردد مردم روزانه ۱۷۵میلیون کیلومتر کاهش یابد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن