دومین مرحله طرح ضیافت از اسفندماه اجرا می‌شود

شماره روزنامه: ۱۱۵۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۸۴۷۱ خبر

رییس مجمع امور صنفی توزیعی خدماتی تهران، نایاب شدن سیب زمینی در میادین را رد کرد و گفت: درصورت مراجعه با میادین میوه و تره بار کذب بودن شایعات مشخص خواهد شد. قاسم فراهانی، در گفت‌وگو با خبرگزاری «مهر» با بیان این که سیب زمینی در میادین به وفور پیدا می‌شود، گفت: با سرزدن به میادین میوه و تره بار صحت و سقم این امر مشخص خواهد شد. رییس مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی تهران، افزود: هم‌اکنون هرکیلو سیب زمینی و پیازبا قیمت ۷۵۰ تا یک‌هزار تومان در خرده فروشی‌ها و ۴۰۰تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود. <br>وی با اشاره به اجرای دوباره طرح ضیافت از اسفند ماه سال‌جاری، خاطرنشان کرد: هم اکنون برای اجرایی شدن هرچه بهتر طرح ضیافت برای شب عید برنامه‌ریزی‌های لازم در دست اجرا است.

رییس مجمع امور صنفی توزیعی خدماتی تهران، نایاب شدن سیب زمینی در میادین را رد کرد و گفت: درصورت مراجعه با میادین میوه و تره بار کذب بودن شایعات مشخص خواهد شد. قاسم فراهانی، در گفت‌وگو با خبرگزاری «مهر» با بیان این که سیب زمینی در میادین به وفور پیدا می‌شود، گفت: با سرزدن به میادین میوه و تره بار صحت و سقم این امر مشخص خواهد شد. رییس مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی تهران، افزود: هم‌اکنون هرکیلو سیب زمینی و پیازبا قیمت ۷۵۰ تا یک‌هزار تومان در خرده فروشی‌ها و ۴۰۰تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اجرای دوباره طرح ضیافت از اسفند ماه سال‌جاری، خاطرنشان کرد: هم اکنون برای اجرایی شدن هرچه بهتر طرح ضیافت برای شب عید برنامه‌ریزی‌های لازم در دست اجرا است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن