به علت عدم تفاهم مجلس و دولت به سال آینده موکول شد

اصلاح قراردادهای بیع متقابل

شماره روزنامه: ۱۱۵۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۷۲۳۹ خبر

رییس کمیسیون انرژی با بیان این‌که امضای طرح اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل جمع‌آوری در دستور کار کمیسیون انرژی قرار گرفته است، گفت: اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل در مجلس هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

رییس کمیسیون انرژی با بیان این‌که امضای طرح اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل جمع‌آوری در دستور کار کمیسیون انرژی قرار گرفته است، گفت: اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل در مجلس هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است. کمال دانشیار در گفت‌وگو با «ایسنا» علت طولانی شدن زمان اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل را وجود دو دیدگاه متضاد در مجلس و دولت ارزیابی و تصریح کرد: برخی از نمایندگان بر تاکید قانون اساسی مبنی بر مطرح شدن قراردادهای خارجی در صحن علنی تاکید داشته و معتقدند این کار نیازمند قانون جدیدی نیست اما دولت معتقد است، اختیار دارد. شاهد این مدعا را نیز اختیاردار بودن دولت‌های گذشته اعلام می‌کند.

نماینده بندرماهشهر مطرح شدن طرح اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل در صحن علنی مجلس را به سال ۸۶ موکول شده دانست و افزود: به دلیل مطرح شدن طرح‌های یک و دو فوریتی در صحن علنی طی ماه‌های باقی مانده از سال به نظر نمی‌رسد اصلاحی در قراردادهای بیع‌متقابل که ارزشی بیش از یک میلیارد دلار دارند، انجام شود. رییس کمیسیون انرژی درباره اصلاح قراردادهای بیع‌متقابل در اردیبهشت‌ماه سال‌جاری گفته بود: در برنامه چهارم توسعه باید از شکل اصلاح شده قرارداد بیع‌متقابل در طرح‌های پارس‌جنوبی استفاده شود و در مخازن نفتی نیز باید از قراردادهای پیمانکاری و با به کارگیری پیمانکاران خارجی و داخلی توانمند استفاده کنیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن