آمریکا برای انزوای اقتصادی ایران تلاش می‌کند

شماره روزنامه: ۱۱۴۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۶۳۳۳ خبر

خبرگزاری فارس- یک روزنامه آمریکایی نوشت: آمریکا آماده عملی کردن ابتکار جدید دیپلماتیکش با چندین کشور اروپایی برای منزوی کردن اقتصادی ایران به دلیل برنامه هسته‌ای‌اش است.

خبرگزاری فارس- یک روزنامه آمریکایی نوشت: آمریکا آماده عملی کردن ابتکار جدید دیپلماتیکش با چندین کشور اروپایی برای منزوی کردن اقتصادی ایران به دلیل برنامه هسته‌ای‌اش است. به گزارش نیویورک تایمز، قدرت‌های غربی از ایران می‌خواهند غنی‌سازی اورانیوم را به حال تعلیق درآورد اما ایران با تاکید بر اینکه برنامه هسته‌ای‌اش صلح‌آمیز است، بر حق خود برای دستیابی به فناوری هسته‌ای اصرار می‌ورزد.

شورای امنیت سازمان ملل ماه گذشته پس از چندین ماه رایزنی قطعنامه‌ای را علیه ایران تصویب کرد و در آن از محمد البرادعی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواست در عرض ۶۰ روز گزارش دهد آیا ایران غنی‌سازی اورانیوم را به حال تعلیق درآورده است یا خیر. نیویورک‌تایمز به نقل از «استوارت لوی»، معاون تروریسم و اطلاعات مالی وزیر خزانه‌داری آمریکا نوشت: «طرح ما استفاده از زبان قطعنامه برای کمک به ترغیب کشورهای خارجی و نهادهای اقتصادی به قطع رابطه با شرکت‌ها، اشخاص مرتبط با برنامه‌های موشکی و هسته‌ای و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است.»

این روزنامه افزود: این ابتکار آمریکا تحت حمایت انگلیس و فرانسه قرار دارد اما گمان می‌رود آلمان نگرانی‌هایی داشته باشد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن