انتقاد شدید وزیر ICT از رسانه‌های منتقد

«بنده ۵۰دقیقه با آمار و ارقام درخصوص پیشرفت تلفن‌همراه و این‌‏که ماهانه یک میلیون سیم‌کارت داده‌‏ایم صحبت می‌‏کنم این مساله جایی پخش نمی‌‏شود، اما رسانه‌‏ها می‌‏روند دنبال سوژه‌‏ای مانند کپی کردن سیم‌کارت و جو روانی برای مردم ایجاد می‌‏کنند.»

وزیر ارتباطات، ضمن بیان مطلب با تاکید بر این‌‏که موانع زیادی برای اطلاع‌‏رسانی اقدامات موثر دولت وجود دارد، گفت: باید سد بتونی رسانه‌‏های مخرب غیر واقعی شکسته شده و اطلاع‌‏رسانی صحیح و شفاف به مردم صورت گیرد. به گزارش ایلنا، محمد سلیمانی، در همایش سراسری مدیران روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تاکید بر اینکه دولت نهم دارای پارامترها و شاخص‌‏هایی است که در دولت‌‏های گذشته وجود نداشته خاطرنشان کرد: دولت نهم وابسته به حزب و گروه خاصی نیست، بلکه دولتی کاملا مردمی است.

وی با بیان این‌‏که دولت نهم اگر حرف می‌‏زند و صحبت می‌‏کند، در جهت آن حتماً اقداماتی انجام می‌‏دهد، کارآمدی را جزء مسائل اصلی دولت دانست و تاکید کرد: بالا بردن بهره‌‏وری و راندمان نشان‌‏دهنده فشرده‌‏سازی دولت نهم است.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به متمم بودجه که در سال‌‏های گذشته عمده آن به کسری بودجه‌‏ها اختصاص می‌‏یافت، گفت: نگرش دولت نهم کاملا متفاوت از دولت‌‏های گذشته است.

دولت نهم بلندگویی ندارد که بتواند صحبت‌‏های خود را بیان کند

سلیمانی، با تاکید بر این‌‏که موانع و مقررات و مسائل موجود در دست مدیران اجرایی و در دولت نهم کاهش پیدا کرده است، اظهارداشت: دولت نهم دست زالوصفتان از بیت‌‏المال را قطع می‌‏کند.

وزیر ارتباطات، با بیان اینکه دولت نهم شیوه نگرش به اداره جهان را تغییر می‌‏دهد، یادآور شد: در دولت گذشته نشست مطبوعاتی سخنگوی دولت به طور کامل از رسانه ملی پخش می‌‏شد، اما دولت نهم بلندگویی ندارد که بتواند صحبت‌‏های خود را بیان کند، چرا که وابسته به هیچ حزبی نیست.

وی با بیان این‌‏که اطلاع‌‏رسانی در دولت نهم به عهده مدیران روابط عمومی است افزود: دولت نهم یک روزنامه وابسته به خود ندارد، پس این از وظایف روابط عمومی‌‏هاست که ارتباطات را با مردم برقرار کنند.

مطبوعات عامل اصلی عقب‌افتادگی GCها را گردن ارتباطات سیار می‌‏اندازند!

سلیمانی، با اشاره به جلسات مطبوعاتی خود، گفت: بنده نیم ساعت در زمینه تولید داخل و دستیابی به فناوری‌‏های نوین صحبت می‌‏کنم رسانه‌‏ها این را پخش نمی‌‏کنند، اما درخصوص زمان ثبت‌‏نام آینده سیم‌کارت خبرهای متعددی پخش می‌‏کنند.

وی افزود: بنده ۵۰دقیقه آمار و ارقام در خصوص پیشرفت تلفن‌همراه و این‌‏که ماهانه یک میلیون سیم‌کارت به دست مردم داده‌‏ایم صحبت می‌‏کنم این مساله جایی پخش نمی‌‏شود، اما رسانه‌‏ها می‌‏روند دنبال سوژه‌‏ای مانند کپی کردن سیم‌کارت و جو روانی برای مردم ایجاد می‌‏کنند.

سلیمانی، خاطرنشان کرد: طبق اظهارات دادستان کل کشور یک نفر هم تاکنون به دادگاه در خصوص کپی سیم‌کارت مراجعه نکرده است و ما هم سیستم‌‏مان مشکلی ندارد، اما می‌‏بینیم در رسانه‌‏ها این جو توسط یک سری عناصر ایجاد شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خطاب به رسانه‌‏ها، گفت: چرا خبرهای خوش را در کشور نمی‌‏گویند؟ چرا شاخص‌‏های آمار و ارقام اینترنتی را نمی‌‏گویند؟ فقط می‌‏گویند چرا اینترنت قطع شد؟ این چه ربطی به وزارت ارتباطات دارد؟

سلیمانی، با اشاره به پروژه ۷۰۰میلیارد تومانی پیمانکاران عمومی ارتباطات سیار و تاخیر در این پروژه، با بیان این‌‏که در صورتی که پیمانکاران این پروژه را در اردیبهشت ۸۵ تحویل می‌‏دادند ما در خرداد و تیرماه می‌‏توانستیم، کلیه سیم‌‏کارت‌‏ها را ارایه کنیم، اظهار داشت: در صورتی که ۸میلیون سیم‌کارت تا پایان تیرماه واگذار می‌‏شد تاکنون ماهانه ۸۰میلیارد تومان ورودی سیستم داشتیم که جمعا بالغ بر ۳۲۰میلیارد تومان می‌‏شد، اما مطبوعات عامل اصلی عقب افتادگی GCها را گردن ارتباطات سیار می‌‏اندازند.وی افزود: چه نفعی برای ارتباطات سیار دارد که بخواهد برای GCها مزاحمت ایجاد کند.

رسانه‌‏های جوساز امنیت ملی را به خطر می‌‏اندازند

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات جوسازی است و معلوم است که عده‌‏ای پشت پرده هستند که می‌‏خواهند جوی ناآرام ایجاد کند.سلیمانی، خطاب به رسانه‌‏هایی که جوسازی می‌‏کنند و این گونه مطلب می‌‏نویسند، یادآورشد: نمی‌‏شود روی نور خاک ریخت، نمی شود آمار و ارقام دروغی داد. این رسانه‌‏ها امنیت ملی را به خطر می‌‏اندازند.وزیر ارتباطات، با تاکید بر این‌‏که مردم به رسانه‌‏ها اعتماد ندارند، اظهارداشت: روابط‌عمومی‌‏ها نباید در اتاقشان بنشینند و عکس‌العمل نشان ندهند.