باز پس گیری۱۶‌میلیون متر مربع اراضی تهران از زمین‌خواران

شماره روزنامه: ۱۱۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۴۸۲۴ خبر

دادستان تهران گفت: طی سال‌جاری ۱۶‌میلیون و ۲۰‌هزار متر مربع از اراضی تهران که به دست زمین‌خواران تصرف شده بود، به دولت باز گردانده شد.

دادستان تهران گفت: طی سال‌جاری ۱۶‌میلیون و ۲۰‌هزار متر مربع از اراضی تهران که به دست زمین‌خواران تصرف شده بود، به دولت باز گردانده شد. به گزارش خبرگزاری فارس، سعید مرتضوی دیروز در حاشیه حضور در جلسه حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی و منابع طبیعی افزود: پرونده این زمین‌ها طی ۹ ماه گذشته با شکایت نهادهای دولتی یا مدعی‌العموم توسط دادسرا بررسی و بعد از رفع تصرف به ادارات دولتی باز گردانده شد.

مرتضوی ادامه داد: اگر با همین رویه برای مبارزه با زمین‌خواران ادامه دهیم زمانی طولانی نخواهد گذشت تا زمین‌خواری در استان تهران به حداقل رسانده شود.

مرتضوی در ادامه با اشاره به فعالیت شورای حفظ حقوق بیت‌المال گفت: بعد از راه‌اندازی این شورا، دادسرای ویژه برای رسیدگی به جرایم زمین‌خواری با حضور ۲ بازپرس، یک‌دادیار و یک‌نفر معاون دادستان تشکیل و اقدامات قابل‌توجهی را برای مبارزه با زمین‌خواری انجام داده است.

وی ادامه داد: بنا به اظهارات رییس کل دادگاه‌های شهر تهران ۱۰۰‌درصد کیفرخواست‌های صادر شده درخصوص زمین‌خواری توسط دادسرا مورد تایید دادگاه‌ها قرار گرفته و حکم محکومیت برای متهمان نیز صادر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه یکی از محورهای مهم سوءاستفاده زمین‌خواران نداشتن سند مالکیت ‌اراضی دولتی است، تصریح کرد: نهادهای دولتی اگر بخواهند از اراضی خود که مورد تصرف قرار گرفته است دفاع کنند هیچ‌گونه سند مالکیتی ندارند که اقدام سازمان ثبت استان تهران در ارائه سند مالکیت به دستگاه‌های دولتی اقدامی بسیار مثبت برای پیشگیری از وقوع جرم و جلوگیری از جرایم زمین‌خواری است.

مرتضوی با بیان اینکه بسیاری از زمین‌های تصرف شده از امکانات آب، برق و حتی تلفن برخوردارند، گفت: متاسفانه بسیاری از زمین‌هایی که مورد تصرف عدوانی قرار گرفته و ساخت‌و‌ساز در آن انجام شده است، از امکانات رفاهی آب و برق و حتی تلفن برخوردار‌ند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن