بحث درباره کلیات لایحه بودجه سال آینده در دولت چهارشنبه گذشته آغاز شد و با تصویب کلیات لایحه بودجه بر مبنای۶محور، بحث درباره جزییات لایحه بودجه ۸۶ از این هفته در دولت آغاز خواهد شد.کنترل نقدینگی با اعمال روش‌ پرداخت‌های غیرنقدی، واردات کالاهای ساخته شده و واردات مواد، مصالح و ماشین‌آلات از جمله محورهای بودجه ۸۶ است. معاون رییس‌جمهور اعلام کرد

محورهای ۶ گانه بودجه ۸۶

معاون رییس‌جمهوری در امور مجلس گفت: بحث درباره کلیات لایحه بودجه سال آینده در دولت چهارشنبه گذشته آغاز شد و با تصویب کلیات لایحه بودجه بر مبنای۶محور، بحث درباره جزییات لایحه بودجه ۸۶ از هفته آینده در دولت آغاز خواهد شد.

سید احمد موسوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس درباره لایحه بودجه سال ۸۶ گفت: کلیات و سیاست‌های کلی لایحه بودجه ۸۶ در دولت جمع‌بندی شده، ولی بحث درباره تبصره‌ها و جزییات بودجه ۸۶ هنوز مطرح نشده است. وی افزود: بحث درباره جزییات لایحه بودجه ۸۶ هفته جاری در دولت آغاز خواهد شد، اما زمان ارائه لایحه بودجه به مجلس معلوم نیست. معاون رییس‌جمهوری در امور مجلس گفت: در جمع بندی نهایی دولت درباره سیاست‌های کلی حاکم بر لایحه بودجه ۸۶ به ۶مورد تاکید شده است. وی درخصوص این ۶مورد گفت: ۱ - اجرای بودجه عملیاتی و پرداخت اعتبارات جاری و عمرانی بر اساس کنترل نتیجه و محصول باکمیت و قیمت مشخص. ۲ - حاکمیت انضباط مالی در هزینه‌ها و جلوگیری از هرگونه اقدامی که موجب افزایش بودجه جاری می‌شود. ۳ - تمرکززدایی و اعطای اختیارات بیشتر به مسوولان اجرایی در هزینه کرد اعتبارات و پاسخگویی در مقابل نتایج اقدامات. ۴ - کنترل نقدینگی با اعمال روش‌های پرداخت‌های غیرنقدی، واردات کالاهای ساخته شده و واردات مواد مصالح و ماشین‌آلات. ۵ - استفاده از پایه پولی ریالی- یورو در بودجه ۸۶ (به جای دلار،‌یورو خواهد بود).

۶ - ساده‌سازی نظام موافقت نامه‌ها و تخصیص.

وی تاکید کرد: علاوه بر این سیاست‌های حاکم بر لایحه بودجه ۸۶، رییس‌جمهوری بر مواردی مثل حل مشکل مسکن، توسعه اشتغال، توسعه حمل و نقل عمومی و بهبود وضعیت کمی و کیفی آن، بیمه خدمات درمانی، بهینه سازی مصرف انرژی، بهینه‌سازی مصرف نان،

پیاده سازی بیمه‌های عمومی، کاهش تلفات جاده‌ای و اصلاحات اداری و بیمه همگانی تاکید کردند. موسوی گفت: به تاکید رییس‌جمهوری در تدوین تبصره‌ها علاوه بر توجه به سیاست‌های کلی حاکم بر لایحه بودجه ۸۶ باید به موارد فوق توجه و در جزییات بودجه گنجانده شود. وی افزود: مواردی از قبیل قیمت نفت در هر بشکه، سهم واردات بنزین از بودجه، سهم بودجه عمرانی و بودجه جاری و پایه تبدیل ارز به ریال هنوز نهایی نشده و باید موردبحث و بررسی قرار گیرد، آنچه تاکنون ارائه شده فرضیات است که پس از نهایی شدن ارائه خواهد شد.