رفتار مدرن و پیامدهای خوب

شماره روزنامه: ۱۱۱۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۰۱۵۵ خبر

محمدصادق جنان‌صفت - تشکل‌های اقتصادی و صنعتی ایران براساس تجربه، دقت و هوشیاری رهبری، نیازها و امکانات و شناخت خویش از مسائل، فعالیت‌های خود را سامان می‌دهند.

محمدصادق جنان‌صفت - تشکل‌های اقتصادی و صنعتی ایران براساس تجربه، دقت و هوشیاری رهبری، نیازها و امکانات و شناخت خویش از مسائل، فعالیت‌های خود را سامان می‌دهند. برخی از تشکل‌ها براساس درک دقیق‌تر و آشنایی بیشتر با مسائل کلان سیاسی و اقتصادی در تعیین هدف‌ها اصولی‌تر عمل می‌کنند و می‌دانند که گره کار کجا است.انجمن مدیران صنایع به مثابه پرچمدار انجمن‌های صنعتی در بخش‌خصوصی را می‌توان از جمله نهادهای دارای تفکر اصولی و شناخته شده دانست که در هدف‌گذاری و شناخت مسائل رفتار کارآمدی دارد.

این انجمن نیک می‌داند حل گره‌های کوچک پیش روی اقتصاد و صنعت ایران اگرچه بی‌ثمر نیست اما تا گره اصلی باز نشود کاری از پیش نخواهد رفت و بهتر است به جای اینکه نیرو و امکانات بخش‌خصوصی درگیر حل مسائل جزیی شود یکسره به گره اصلی پرداخته شود.

اقدام این انجمن در مسیر اجرایی کردن شتابان و اصولی سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی در چارچوب همین تفکر شکل گرفته است.

انجمن مدیران صنایع ایران با استفاده از نیروهای کارشناس و متخصص و تجربه مدیران صنعتی و اقتصادی در گردهمایی نیم‌روزه خود در محل این انجمن نسخه‌ای از طرح خویش را در این زمینه عرضه کرده است.در این طرح یک نکته بنیادین که برخاسته از تفکر اصولی انجمن مدیران است این است که طرح «برنده-برنده» دارد و دولت و ملت هر دو برنده خواهند شد.

جدای از اینکه این طرح در کانون توجه مسوولان قرار گیرد یا نه، جدای از اینکه این طرح دارای بالاترین درجه کارآمدی است یا نه، مساله مهم این است که انجمن مدیران صنایع به عنوان یک نهاد مدنی اولا، گره اصلی اقتصاد ایران را خوب شناسایی کرده است، ثانیا، شجاعت و همت برگزاری همایش را داشته است و سعی می‌کند صدای خود را به گوش مسوولان برساند.

در صورتی که سایر نهادهای مدنی نیز چنین رفتاری داشته باشند می‌توان امیدوار بود در میان‌مدت صدای آنها بلند و رساتر شده از رخوت بیرون آییم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن