میزان درآمد‌های مالیاتی دولت از سال ‌٦٨ تا ‌٨٤ اعلام شد

شماره روزنامه: ۱۱۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۹۳۴۷ خبر

درآمد‌های مالیاتی دولت در سال ‌٦٨، با نرخ رشد ‌٤/٢٠‌درصدی، یک‌هزار و ‌٩/١٨٧‌میلیارد ریال و در سال ‌٨٤ با نرخ رشد ‌٤/٥٩‌درصد، ‌١٣٤‌هزار و ‌٤/٥٧٤‌میلیارد ریال بوده است.

درآمد‌های مالیاتی دولت در سال ‌٦٨، با نرخ رشد ‌٤/٢٠‌درصدی، یک‌هزار و ‌٩/١٨٧‌میلیارد ریال و در سال ‌٨٤ با نرخ رشد ‌٤/٥٩‌درصد، ‌١٣٤‌هزار و ‌٤/٥٧٤‌میلیارد ریال بوده است. به گزارش «ایسنا»، درآمد‌های مالیاتی دولت در سال ‌٦٩ با نرخ رشد ‌٧/٤٢‌درصدی، یک‌هزار و ‌٦٩٥‌میلیارد ریال، در سال‌٧٠ با نرخ رشد ‌١/٦٣‌درصدی، دو‌هزار و ‌٧٦٥‌میلیارد ریال و در سال ‌٧١ با نرخ رشد ‌٥/٣٦‌درصدی، سه‌هزار و ‌٥/٧٧٥‌میلیارد ریال بوده است.

در سال ‌٧٢ نرخ رشد درآمد‌های مالیاتی نسبت به سال ماقبل آن بسیار کمتر بوده، به طوری که به ‌٦/٧‌درصد رسید. حجم این درآمد‌ها نیز چهار‌هزار و ‌٣/٦١‌میلیارد ریال بوده است. در عین حال این نرخ در سال ‌٧٣ به ‌٢/٣٥‌درصد رسید، به طوری که حجم درآمد‌های مالیاتی نیز به پنج‌هزار و ‌٨/٤٩٠‌میلیارد ریال رسید. در سال ‌٧٤ نیز درآمد‌های مالیاتی با نرخ رشد ‌٢/٣٣‌درصدی هفت‌هزار و ‌٣١٣‌میلیارد ریال بوده است و در سال ‌٧٥ این نرخ رشد افزایش و به ‌٨/٧١‌درصد رسید. با این رشد حجم درآمد‌های مالیاتی به ‌١٢‌هزار و ‌٢/٥٦٠‌میلیارد ریال رسید. درآمد‌های مالیاتی در سال ‌٧٦، ‌١٧‌هزار و ‌٥٧/٣٤٤‌میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ماقبل خود ‌١/٣٨‌درصد رشد داشته است در سال بعد نیز (‌٧٧) درآمد‌های مالیاتی ‌١٨‌هزار و ‌٦٤/٦٨٤‌میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ‌٧٦ به میزان ‌٧/٧‌درصد رشد داشته است.

رشد درآمد‌های مالیاتی در سال ‌٧٨ به میزان ‌٢/٣٨‌درصد بوده که حجم این درآمد‌ها را به ‌٢٥‌هزار و ‌٣٦/٨٣١‌میلیارد ریال رسانده است. در سال ‌٧٩ این درآمد‌ها به ‌٣٦‌هزار و ‌٢/٥٨٥‌میلیارد ریال رسید که رشدی معادل ‌٦/٤١‌درصد داشته است. در سال ‌٨٠ درآمد‌های مالیاتی ‌٤١‌هزار و ‌١/٧٨٦‌میلیارد ریال بوده که از رشدی معادل ‌٢/١٤‌درصد برخوردار بوده است.

بر اساس اعلام نشریه برنامه در سال ‌٨١ درآمد‌های مالیاتی دولت با ‌١/٢١‌درصد رشد به ‌٥٠‌هزار و ‌٥/٥٨٦‌میلیارد ریال، در سال ‌٨٢ با ‌٧/٢٨‌درصد به ‌٦٥‌هزار و ‌١/٩٩‌میلیارد ریال، در سال ‌٨٣ با ‌٧/٢٩‌درصد رشد به ‌٨٤‌هزار و ‌٤٢١‌میلیارد ریال و در ‌٨٤ نیز ‌٤/٥٩‌درصد رشد به ‌١٣٤‌هزار و ‌٤/٥٧٤‌میلیارد ریال رسید. این آمار‌ها نشان می‌دهد که بیشترین میزان رشد درآمد‌های مالیاتی مربوط به سال ‌٧٠ و کمترین میزان رشد مربوط به سال ‌٧٢ بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن