اجاره گریدر و خرید شن نخودی و نمک

شماره روزنامه: ۱۱۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۹۲۵۶ خبر

شهرداری منطقه ۲ در نظر دارد، اجاره ۳۰ دستگاه گریدر E۱۴ یا معادل برای برفروبی سطح منطقه و حدود سه ساعت کار روزانه تسطیح در مواقع غیر برفی به مدت حدود ۳ ماه شمسی، خرید ۱۰هزار تن نمک ۰۶ و خرید ۳هزار تن شن نخودی را از طریق مناقصه خریداری کند.<br>متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا اول آذر‌ماه به امور قراردادهای این منطقه واقع در سعادت آباد، سرو غربی، بلوار شهرداری مراجعه کنند.

شهرداری منطقه ۲ در نظر دارد، اجاره ۳۰ دستگاه گریدر E۱۴ یا معادل برای برفروبی سطح منطقه و حدود سه ساعت کار روزانه تسطیح در مواقع غیر برفی به مدت حدود ۳ ماه شمسی، خرید ۱۰هزار تن نمک ۰۶ و خرید ۳هزار تن شن نخودی را از طریق مناقصه خریداری کند.

متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا اول آذر‌ماه به امور قراردادهای این منطقه واقع در سعادت آباد، سرو غربی، بلوار شهرداری مراجعه کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن