اتحادیه‌ها از طریق مجامع صنفی مشکلات خود را حل کنند

شماره روزنامه: ۱۱۰۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۸۴۶۱ خبر

رییس سازمان بازرگانی استان تهران گفت: اتحادیه‌ها مشکلات خود را از طریق مجامع امور صنفی مربوطه حل کنند. <br>حمید صافدل، در گفت‌وگو با ایرنا افزود: اتحادیه‌های صنفی نباید برای انجام امور و رفع مشکلات خود که در حوزه وظایف مجامع امور صنفی است، به طور مستقیم با این اداره کل مکاتبه داشته باشند. <br>وی اظهار داشت: اخیرا تعداد زیادی از اتحادیه‌ها بدون هماهنگی با مجامع امور صنفی با این سازمان مکاتبه مستقیم داشته‌اند که مشکلات زیادی را به وجود آورده است. <br>صافدل گفت: طبق قانون نظام صنفی، سازمان‌های بازرگانی استان‌ها وظیفه دارند از مکاتبات اضافی اتحادیه‌ها به این سازمان جلوگیری کنند. <br>رییس سازمان بازرگانی استان تهران افزود: اتحادیه‌ها باید مکاتبات خود را با هماهنگی کامل و رعایت سلسله مراتب از طریق مجامع امور صنفی با این سازمان انجام دهند. <br>وی ادامه داد: کمیسیون نظارت استان تهران وظیفه قانونی دارد به امور صنفی، نظارت و عملکرد اتحادیه‌های صنفی رسیدگی کند تا از هرگونه اقدام مغایر با قوانین صنفی جلوگیری شود.

رییس سازمان بازرگانی استان تهران گفت: اتحادیه‌ها مشکلات خود را از طریق مجامع امور صنفی مربوطه حل کنند.

حمید صافدل، در گفت‌وگو با ایرنا افزود: اتحادیه‌های صنفی نباید برای انجام امور و رفع مشکلات خود که در حوزه وظایف مجامع امور صنفی است، به طور مستقیم با این اداره کل مکاتبه داشته باشند.

وی اظهار داشت: اخیرا تعداد زیادی از اتحادیه‌ها بدون هماهنگی با مجامع امور صنفی با این سازمان مکاتبه مستقیم داشته‌اند که مشکلات زیادی را به وجود آورده است.

صافدل گفت: طبق قانون نظام صنفی، سازمان‌های بازرگانی استان‌ها وظیفه دارند از مکاتبات اضافی اتحادیه‌ها به این سازمان جلوگیری کنند.

رییس سازمان بازرگانی استان تهران افزود: اتحادیه‌ها باید مکاتبات خود را با هماهنگی کامل و رعایت سلسله مراتب از طریق مجامع امور صنفی با این سازمان انجام دهند.

وی ادامه داد: کمیسیون نظارت استان تهران وظیفه قانونی دارد به امور صنفی، نظارت و عملکرد اتحادیه‌های صنفی رسیدگی کند تا از هرگونه اقدام مغایر با قوانین صنفی جلوگیری شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن