تاخیر مجدد بهره‌برداری از کارخانه متانول عسلویه

شماره روزنامه: ۱۰۹۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۶۹۱۹ خبر

بهره‌برداری از یک کارخانه تولید متانول در منطقه عسلویه به دلیل مشکلات فنی برای بار دوم به تاخیر افتاد.<br>به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از سایت اینترنتی پلیمر آپدیت یکی از منابع نزدیک به شرکت ملی پتروشیمی ایران، گفت: راه‌اندازی یک کارخانه تولید متانول در عسلویه برای بار دوم به تاخیر افتاده است. <br>وی گفت: کارخانه مذکور می‌تواند سالانه ۷/۱‌میلیون تن متانول تولید کند اما به دلایل وجود مشکلات فنی تاکنون دو بار بهره‌برداری از آن به تاخیر افتاده است. پیشتر قرار بود در ماه اوت (مرداد) این کارخانه به بهره‌برداری برسد. <br>آماده نشدن برج‌های تقطیر و کمپرسورها علت به بهره‌برداری نرسیدن این کارخانه اعلام شده است.

بهره‌برداری از یک کارخانه تولید متانول در منطقه عسلویه به دلیل مشکلات فنی برای بار دوم به تاخیر افتاد.

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از سایت اینترنتی پلیمر آپدیت یکی از منابع نزدیک به شرکت ملی پتروشیمی ایران، گفت: راه‌اندازی یک کارخانه تولید متانول در عسلویه برای بار دوم به تاخیر افتاده است.

وی گفت: کارخانه مذکور می‌تواند سالانه ۷/۱‌میلیون تن متانول تولید کند اما به دلایل وجود مشکلات فنی تاکنون دو بار بهره‌برداری از آن به تاخیر افتاده است. پیشتر قرار بود در ماه اوت (مرداد) این کارخانه به بهره‌برداری برسد.

آماده نشدن برج‌های تقطیر و کمپرسورها علت به بهره‌برداری نرسیدن این کارخانه اعلام شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن