خبررییس کمیته کشتی‌سازی انجمن مهندسی دریایی ایران:

صنایع دریایی برای‌گذار از مرحله سنتی آماده شوند

شماره روزنامه: ۱۰۹۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۶۸۷۹ خبر

در حال حاضر صنایع دریایی کشور در حال گذر از یک مقطع سنتی به یک مقطع نیمه صنعتی است و ما باید خود را برای این حالت‌گذار آماده کنیم. <br>به گزارش ایسنا امیر بابایی، رییس کمیته کشتی‌سازی انجمن مهندسی دریایی ایران و رییس گروه صنایع دریایی وزارت دفاع، در میزگرد کنفرانس هشتم صنایع و دریایی گفت: در صورت ادامه‌دادن به روش‌های سنتی، توان رقابت با کشورهای دیگر نظیر چین نخواهیم داشت. <br>وی در ادامه متحول شدن ساختار مدیریت کشتی‌سازی را لازم دانست و گفت: در تعدادی از پروژه‌های کشتی‌سازی قراردادهای بسته شده یا از ابتدا برآورد خوبی از بیمه، توانایی‌های شیپ یارد و غیره ندارد و یا اینکه مدیریت آنها به روز نیست که باعث طولانی‌تر شدن این پروژه‌ها می‌شود. وی استفاده از روش‌های استفاده تولید، روش مهندسی تقسیم کار و تغییر روش سفارش و مهندسی خرید را از دیگر کارهای در حال انجام در صنایع دریایی کشور دانست و ادامه داد: ملاک‌های بالا در حال حاضر در صنایع دریایی در وضعیت خوبی قرار ندارند اما با کارهای انجام شده به سمت خوبی در حال پیشرفت هستند.

در حال حاضر صنایع دریایی کشور در حال گذر از یک مقطع سنتی به یک مقطع نیمه صنعتی است و ما باید خود را برای این حالت‌گذار آماده کنیم.

به گزارش ایسنا امیر بابایی، رییس کمیته کشتی‌سازی انجمن مهندسی دریایی ایران و رییس گروه صنایع دریایی وزارت دفاع، در میزگرد کنفرانس هشتم صنایع و دریایی گفت: در صورت ادامه‌دادن به روش‌های سنتی، توان رقابت با کشورهای دیگر نظیر چین نخواهیم داشت.

وی در ادامه متحول شدن ساختار مدیریت کشتی‌سازی را لازم دانست و گفت: در تعدادی از پروژه‌های کشتی‌سازی قراردادهای بسته شده یا از ابتدا برآورد خوبی از بیمه، توانایی‌های شیپ یارد و غیره ندارد و یا اینکه مدیریت آنها به روز نیست که باعث طولانی‌تر شدن این پروژه‌ها می‌شود. وی استفاده از روش‌های استفاده تولید، روش مهندسی تقسیم کار و تغییر روش سفارش و مهندسی خرید را از دیگر کارهای در حال انجام در صنایع دریایی کشور دانست و ادامه داد: ملاک‌های بالا در حال حاضر در صنایع دریایی در وضعیت خوبی قرار ندارند اما با کارهای انجام شده به سمت خوبی در حال پیشرفت هستند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن