اجرای گروه موسیقی ایرانی در هفت شهر اسپانیا

شماره روزنامه: ۱۰۹۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۶۱۸۱ خبر

ایسنا- اعضای یک گروه موسیقی ایرانی به مدت یک ماه و در قالب جشنواره جهانی موسیقی در هفت شهر اسپانیا برنامه اجرا کردند. <br>آرش کامور نوازنده کمانچه و یکی از اعضای این گروه گفت: کنسرت این گروه در اسپانیا در دو بخش «دشتی» و «نوا» و با اشاره به بیداد «همایون» برگزار شد. به گفته آرش کامو، استاد شجریان و عالم قاسم‌اف نیز سال گذشته در این جشنواره به اجرای برنامه پرداختند و امسال نیز ذاکر حسین، هنرمند مطرح موسیقی در این جشنواره حضور داشت. <br>کامور معتقد است: برخلاف تصور ما اروپایی‌ها و غربی‌ها درک درستی از موسیقی ایرانی داشتند و استقبال خوبی از این برنامه شد. <br>بنا بر این گزارش، در این اجرا علاوه بر آرش کامور، نوازنده کمانچه، علی قمصری، نوازنده تار و سه تار، علیرضا شاه‌محمدی، خواننده و مسعود نادری نوازنده ایرانی مقیم بارسلون که نوازنده تنبک نیز هست، حضور داشتند و به گفته آرش کامور، از اجرای این گروه در شهرهای مختلف اسپانیا همچون بارسلونا، مایورکا و.... استقبال شد.

ایسنا- اعضای یک گروه موسیقی ایرانی به مدت یک ماه و در قالب جشنواره جهانی موسیقی در هفت شهر اسپانیا برنامه اجرا کردند.

آرش کامور نوازنده کمانچه و یکی از اعضای این گروه گفت: کنسرت این گروه در اسپانیا در دو بخش «دشتی» و «نوا» و با اشاره به بیداد «همایون» برگزار شد. به گفته آرش کامو، استاد شجریان و عالم قاسم‌اف نیز سال گذشته در این جشنواره به اجرای برنامه پرداختند و امسال نیز ذاکر حسین، هنرمند مطرح موسیقی در این جشنواره حضور داشت.

کامور معتقد است: برخلاف تصور ما اروپایی‌ها و غربی‌ها درک درستی از موسیقی ایرانی داشتند و استقبال خوبی از این برنامه شد.

بنا بر این گزارش، در این اجرا علاوه بر آرش کامور، نوازنده کمانچه، علی قمصری، نوازنده تار و سه تار، علیرضا شاه‌محمدی، خواننده و مسعود نادری نوازنده ایرانی مقیم بارسلون که نوازنده تنبک نیز هست، حضور داشتند و به گفته آرش کامور، از اجرای این گروه در شهرهای مختلف اسپانیا همچون بارسلونا، مایورکا و.... استقبال شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن