پلیس در تعقیب سارقان یک طلافروشی

شماره روزنامه: ۱۰۷۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۵۲۲۷ خبر

تحقیقات پلیسی برای شناسایی عامل یا عاملان سرقت از طلافروشی در مشهد آغاز شده است.<br>۱۰ مهرماه، فردی به هویت «اکبر» به ماموران پلیس مراجعه کرد و آنها را در جریان به سرقت رفتن تمامی طلاهای مغازه‌اش قرار داد. <br>این مالباخته در اظهاراتش به پلیس گفت: پس از مراجعه به مغازه‌ام متوجه سرقت طلاها شدم و متوجه شدم حدود دوکیلوگرم طلا به ارزش ریالی ۲۶‌میلیون تومان از مغازه‌ام به سرقت رفته بود. <br>وی در خصوص نحوه سرقت طلافروشی‌اش به ماموران توضیح داد: از آنجایی که زمین پشت مغازه‌ام به علت اجرای یک پروژه شهری خراب شده و خالی است، سارقان به پشت بام مغازه رفته و با سوراخ کردن سقف و استفاده از نردبان وارد مغازه شده‌اند. همچنین متهم یا متهمان، سیستم دزدگیر مغازه را از کار انداخته و فیلم موجود در دوربین حفاظتی را هم با خود برده‌اند. بر اساس این گزارش این مغازه طلافروشی در حد فاصل چهارراه میدان بار و چهارراه ابوطالب مشهد واقع شده و چندی پیش گاراژ متروکه‌ پشت آن، تخریب شده است. به این ترتیب با اعلام شکایت مرد طلافروش، جست‌و‌جوهای پلیس مشهد برای شناسایی عامل یا عاملان این حادثه آغاز شده است.

تحقیقات پلیسی برای شناسایی عامل یا عاملان سرقت از طلافروشی در مشهد آغاز شده است.

۱۰ مهرماه، فردی به هویت «اکبر» به ماموران پلیس مراجعه کرد و آنها را در جریان به سرقت رفتن تمامی طلاهای مغازه‌اش قرار داد.

این مالباخته در اظهاراتش به پلیس گفت: پس از مراجعه به مغازه‌ام متوجه سرقت طلاها شدم و متوجه شدم حدود دوکیلوگرم طلا به ارزش ریالی ۲۶‌میلیون تومان از مغازه‌ام به سرقت رفته بود.

وی در خصوص نحوه سرقت طلافروشی‌اش به ماموران توضیح داد: از آنجایی که زمین پشت مغازه‌ام به علت اجرای یک پروژه شهری خراب شده و خالی است، سارقان به پشت بام مغازه رفته و با سوراخ کردن سقف و استفاده از نردبان وارد مغازه شده‌اند. همچنین متهم یا متهمان، سیستم دزدگیر مغازه را از کار انداخته و فیلم موجود در دوربین حفاظتی را هم با خود برده‌اند. بر اساس این گزارش این مغازه طلافروشی در حد فاصل چهارراه میدان بار و چهارراه ابوطالب مشهد واقع شده و چندی پیش گاراژ متروکه‌ پشت آن، تخریب شده است. به این ترتیب با اعلام شکایت مرد طلافروش، جست‌و‌جوهای پلیس مشهد برای شناسایی عامل یا عاملان این حادثه آغاز شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن