مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور:

رییس ستاد انتخابات کشور این هفته تعیین می‌شود

شماره روزنامه: ۱۰۶۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۴۵۴۴ خبر

علی اصغرکار اندیش از تعیین رییس ستاد انتخابات کشور در هفته جاری خبر داد و گفت: هنوز فردی برای ریاست ستاد انتخابات کشور تعیین نشده است.

علی اصغرکار اندیش از تعیین رییس ستاد انتخابات کشور در هفته جاری خبر داد و گفت: هنوز فردی برای ریاست ستاد انتخابات کشور تعیین نشده است. علی اصغر کاراندیش در گفت‌و‌گو با خبرگزاری مهر با بیان این مطلب، افزود: در گذشته معمولا یا معاون سیاسی وزیر کشور و یا یکی از مدیران کل به عنوان رییس ستاد انتخابات کشور منصوب می‌شد.

وی افزود: اکنون تعیین رییس ستاد انتخابات کشور با مجتبی ثمره هاشمی و نظر شخص وزیر کشور است.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور با اعلام اینکه عملیات اجرایی انتخابات از امروز (شنبه) آغاز شده است، تصریح کرد: از امروز تا ۱۲مهر به مدت ۵روز هیات‌های اجرایی باید در فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها تشکیل شوند و از ۱۳ تا ۱۹مهر حتی در روزهای تعطیل ثبت‌نام از داوطلبان مجلس خبرگان رهبری انجام می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن