۲۰درصد معلمان حق‌التدریس از آموزش و پرورش می‌روند

شماره روزنامه: ۱۲۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۸۳۲۲ خبر

وزیر آموزش و پرورش از کاهش ۲۰درصدی تعداد معلمان حق‌التدریس به علت محدودیت بودجه در سال‌جاری خبر داد و گفت: در ازای کاهش تعداد حق‌التدریسی‌ها ممکن است شماری از این نیرو‌ها استخدام شوند. <br>محمود فرشیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طبق قانون بودجه، امسال آموزش و پرورش موظف شده است که تعداد معلمان حق‌التدریس را به تدریج کاهش دهد. وی افزود: کاهش تعداد ساعات حق‌التدریس، هم نیروهای رسمی که ساعات حق‌التدریسی در برنامه روزانه خود دارند و هم نیروهای حق‌التدریس آزاد را شامل می‌شود. فرشیدی همچنین از تغییر نیافتن حقوق معلمان حق‌التدریس در سال‌جاری خبرداد.

وزیر آموزش و پرورش از کاهش ۲۰درصدی تعداد معلمان حق‌التدریس به علت محدودیت بودجه در سال‌جاری خبر داد و گفت: در ازای کاهش تعداد حق‌التدریسی‌ها ممکن است شماری از این نیرو‌ها استخدام شوند.

محمود فرشیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طبق قانون بودجه، امسال آموزش و پرورش موظف شده است که تعداد معلمان حق‌التدریس را به تدریج کاهش دهد. وی افزود: کاهش تعداد ساعات حق‌التدریس، هم نیروهای رسمی که ساعات حق‌التدریسی در برنامه روزانه خود دارند و هم نیروهای حق‌التدریس آزاد را شامل می‌شود. فرشیدی همچنین از تغییر نیافتن حقوق معلمان حق‌التدریس در سال‌جاری خبرداد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن