ارباب رجوع حق شکایت از کارکنان دولت را دارد

شماره روزنامه: ۱۲۵۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۶۰۰۷ خبر

دنیای اقتصاد- مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام‌ کرد: براساس مصوبات کمیسیون مشترک در لایحه مدیریت خدمات کشوری، ارباب رجوع می‌تواند نسبت به برخورد نامناسب و کوتاهی کارکنان در انجام وظیفه خود به دستگاه اجرایی ذی‌ربط یا مراجع قانونی شکایت کنند.

دنیای اقتصاد- مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام‌ کرد: براساس مصوبات کمیسیون مشترک در لایحه مدیریت خدمات کشوری، ارباب رجوع می‌تواند نسبت به برخورد نامناسب و کوتاهی کارکنان در انجام وظیفه خود به دستگاه اجرایی ذی‌ربط یا مراجع قانونی شکایت کنند. دفتر مطالعات اجتماعی این مرکز مفاد لایحه مدیریت خدمات کشوری را با متن مصوب کمیسیون مشترک رسیدگی به این لایحه مورد مقایسه قرارداده و گزارش داده است که بنا به مفاد فصل دوازدهم این لایحه که به حقوق و تکالیف کارکنان از جمله دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت ازقوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مرتبط است، پیشنهاد کمیسیون مشترک و الحاق آن به متن ماده‌، این امکان را برای ارباب رجوع فراهم می‌کند که دربرابر برخورد نامناسب کارکنان با آنها و کوتاهی در انجام وظیفه به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط و یا به مراجع قانونی شکایت کند.

همچنین در ماده ۹۵که مربوط به دریافت رشوه و سوء‌استفاده از مقام اداری است، چهار تبصره به عنوان سازوکارهای برخورد با متخلفین و مجازات‌های مربوط به متن لایحه اضافه شده است.

ازسوی دیگر به موجب ماده ۹۹که توسط کمیسیون مشترک به‌متن لایحه مدیریت خدمات کشوری افزوده شده‌است، به‌کارگیری بازنشستگان متخصص با مدرک کارشناسی و بالاتر تنها در موارد خاص مشروط بر آنکه ‌مجموع ساعات اشتغال ‌آنان ‌در دستگاه‌های اجرایی از یک‌سوم ساعات اداری کارمندان موظف تجاوز نکند، بلامانع اعلام شده است.

در همین حال به‌موجب متنی که به عنوان تبصره چهار ماده ۸۸ در نظر گرفته شده، کارکنان زن که همسر آنان در ماموریت به‌سر می‌برند، می‌توانند تا پایان ماموریت همسر خود، حداکثر به مدت ۶ سال از مرخصی بدون حقوق استفاده کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن