احمدی‌نژاد: تهران و مینسک در مسیر روشن پیش خواهند رفت

شماره روزنامه: ۱۲۴۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۴۳۷۲ خبر

محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری اسلامی ایران گفت: تهران و مینسک در همه زمینه‌ها با هم تفاهم کامل دارند و با اراده قوی در یک مسیر روشن پیش خواهند رفت.

محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهوری اسلامی ایران گفت: تهران و مینسک در همه زمینه‌ها با هم تفاهم کامل دارند و با اراده قوی در یک مسیر روشن پیش خواهند رفت. به ‌گزارش ایرنا، رییس‌جمهوری پیش از ترک مینسک در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با الکساندر لوکاشنکو همتای بلاروسی خود افزود: دو ملت ایران و بلاروس در راه سازندگی قدم گذاشته‌اند.

احمدی‌نژاد، با بیان اینکه مصمم به ادامه مسیر همکاری‌ها با بلاروس هستیم تاکید کرد: قدرت‌های زورگو مخالف این گسترش همکاری هستند اما کاری نمی‌توانند بکنند و مجبور خواهند بود در برابر اراده ملت‌ها تسلیم شوند.

وی با اشاره به اینکه افق و چشم‌انداز پیروزی ملت‌ها روشن است تصریح کرد: رابطه تهران و مینسک مستقل است و دو طرف از بدخواهی و فشارهای هیچ قدرتی تاثیر نخواهند پذیرفت. رییس‌جمهوری روابط سیاسی دو طرف را هرچند کم‌سابقه اما مستحکم و روبه گسترش دانست و افزود: در ملاقات با مقام‌های بلاروس، بحث‌های مهمی درباره مسائل دوجانبه داشتیم و توافقات و تفاهم خوبی در یک فضای بسیار دوستانه حاصل شد. احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه برای توسعه روابط با بلاروس هیچ مانع و محدودیتی نمی‌شناسیم، گفت: پیشرفت بلاروس را پیشرفت خودمان می‌دانیم و مطمئن هستیم برادران بلاروسی ما نیز همین احساس را دارند.

رییس‌جمهوری از انرژی، سرمایه‌گذاری‌های فنی و صنعتی، همکاری‌های مشترک اقتصادی و فعالیت‌های مشترک منطقه‌ای و جهانی به‌عنوان زمینه‌های همکاری دو کشور نام برد.

احمدی‌نژاد افزود: هر دو کشور برای کمک به مسائل بین‌المللی عزم قاطع دارند و معتقدیم این همکاری به‌نفع منطقه، صلح و امنیت خواهد بود. مواضع دو کشور در مسائل جهانی بسیار شفاف و سازنده است و ما مخالف یکجانبه‌گرایی، استکبار و خودخواهی هستیم.

رییس‌جمهوری بلاروس نیز در این مصاحبه مذاکرات با همتای ایرانی خود را بسیار مثبت و سازنده ارزیابی و تاکید کرد، هیچ مساله لاینحلی بین دو کشور باقی نمانده است.

لوکاشنکو افزود: نظر دیگران در رابطه با مناسبات ایران و بلاروس برای ما مهم نیست و آشکارا اعلام می‌کنم ما در این سفر به تمام اهداف خود رسیدیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن