موسویان آزاد شد
یک منبع موثق گفت: معاون امنیت دادستان تهران باصدور قرار قبولی وثیقه ۲۰۰میلیون تومانی دستور آزادی موسویان را صادر کرد. <br>این منبع موثق در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفت: قرار بازداشت موسویان به قرار وثیقه تبدیل و نامبرده ساعت یک دیروز آزاد شد.
یک منبع موثق گفت: معاون امنیت دادستان تهران باصدور قرار قبولی وثیقه ۲۰۰میلیون تومانی دستور آزادی موسویان را صادر کرد.
این منبع موثق در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفت: قرار بازداشت موسویان به قرار وثیقه تبدیل و نامبرده ساعت یک دیروز آزاد شد. وی گفت: قرار وثیقه حسین موسویان عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای سابق روز سهشنبه ساعت چهار بعد از ظهر صادر شده بود و دیروز خانواده ایشان درباره تودیع و سپردن وثیقه اقدام کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه تودیع وثیقه نیازمند صرف وقت، کارشناسی و انجام کارهای اداری بود، امکان آزادی وی در ساعت یک فراهم شد.
وی تصریح کرد: تحقیقات مقدماتی در مورد موسویان به پایان رسیده ولی تحقیقات از ایشان پس از آزادی نیز ادامه خواهد یافت.
وی گفت: اتهامات وارده بر موسویان بحث تازهای نبوده بلکه مربوط به سالهای گذشته است.
وی در خصوص سایر اتهامات موسویان از جمله مسایل اقتصادی گفت: دادستانی تنها در خصوص اتهامات امنیتی ایشان وارد رسیدگی شده است و در خصوص اتهامات دیگر از جمله مسائل اقتصادی ورود نکردهاست.
این منبع موثق در خصوص ارتباط پرونده وی با شرکت هالیبرتون نیز گفت: پرونده موسویان هیچ ارتباطی با این مساله ندارد.
این منبع موثق همچنین گفت: دستگیری موسویان به اتهام مسایل امنیتی بر اساس اسناد معتبر بوده است.