بقایی: من و مشایی خریدار خودروی احمدی‌نژاد را نمی‌شناسیم

شماره روزنامه: ۲۳۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۴۸۶۲۹ خبر

حمید بقایی رییس نهاد ریاست‌جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که آیا صحت دارد سرمایه‌داری که خودروی احمدی‌نژاد را خریده است با هماهنگی شما و کمک عبدالله گل توانسته است پوشش خطوط هواپیمایی آتا را بگیرد، گفت: نه من و نه مشایی اصلا خریدار خودروی رییس‌جمهور را نمی‌شناسیم.

حمید بقایی رییس نهاد ریاست‌جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که آیا صحت دارد سرمایه‌داری که خودروی احمدی‌نژاد را خریده است با هماهنگی شما و کمک عبدالله گل توانسته است پوشش خطوط هواپیمایی آتا را بگیرد، گفت: نه من و نه مشایی اصلا خریدار خودروی رییس‌جمهور را نمی‌شناسیم. وی در ادامه افزود: اینکه خط هوایی به یک فردی واگذار شود در اختیار ما نیست، بلکه سازمان هواپیمایی در این باره تصمیم می‌گیرد.

معاون اجرایی رییس‌جمهور ادامه داد: از سوی دیگر پیگیری راه‌اندازی خطوط هوایی در راستای توسعه گردشگری از وظایف سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است و تخلفی محسوب نمی‌شود؛ اما درباره این مورد خاص اصلا در جریان نیستم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن