دلایل فرمانده سپاه برای استخدام بذرپاش و فتاح

شماره روزنامه: ۲۲۹۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۴۲۳۵۴ خبر

خبرگزاری مهر نوشت: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌درباره استفاده از «فتاح و بذرپاش» در بنیاد تعاون سپاه گفت: «فتاح و بذرپاش» که به هر دلیلی نتوانسته‌اند با دولت همکاری کنند، در مجموعه سپاه و در جایی که بتوانند نقش موثری داشته باشند بکار گرفته شده‌اند لذا نباید به برداشت‌های منفی از این موضوع توجه کرد.

دلایل فرمانده سپاه برای استخدام بذرپاش و فتاح

خبرگزاری مهر نوشت: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌درباره استفاده از «فتاح و بذرپاش» در بنیاد تعاون سپاه گفت: «فتاح و بذرپاش» که به هر دلیلی نتوانسته‌اند با دولت همکاری کنند، در مجموعه سپاه و در جایی که بتوانند نقش موثری داشته باشند بکار گرفته شده‌اند لذا نباید به برداشت‌های منفی از این موضوع توجه کرد. سردار سرلشگر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، در مورد اینکه آیا این موضوع درست است که برخی از افراد معتقدند «بنیاد تعاون سپاه» به جایگاه «افراد برکنار شده توسط دولت» تبدیل شده است، گفت: البته هرکسی می‌تواند از این موضوع یک برداشتی داشته باشد ولی به هرحال اینها (فتاح و بذرپاش) دوستان و رفقای ما و نیروهای انقلاب هستند.

وی افزود: براین اساس آن‌ها که به هر دلیلی نتوانسته‌اند با دولت همکاری کنند، در مجموعه سپاه و در جایی که بتوانند نقش موثری داشته باشند، به کار گرفته شده‌اند، بنابراین نباید به برداشت‌های منفی از این موضوع توجه کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن