رویانیان خبر داد:

زمان آزادسازی قیمت انرژی نزدیک است

شماره روزنامه: ۲۲۴۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۴۶۰۲ خبر

دنیای‌اقتصاد- رییس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور با بیان اینکه زمان آزادسازی یارانه حامل‌های انرژی نزدیک شده است، گفت: با توجه به آغاز شمارش معکوس برای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، آخرین اقدامات برای تسریع و تسهیل در اجرای این قانون در بخش حمل و نقل در حال انجام است.

زمان آزادسازی قیمت انرژی نزدیک است

دنیای‌اقتصاد- رییس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور با بیان اینکه زمان آزادسازی یارانه حامل‌های انرژی نزدیک شده است، گفت: با توجه به آغاز شمارش معکوس برای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، آخرین اقدامات برای تسریع و تسهیل در اجرای این قانون در بخش حمل و نقل در حال انجام است. محمد رویانیان دیروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه حمل‌ونقل یکی از مهمترین بخش‌هایی است که مشمول اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۸۵ میلیون سفر در سطح شهرها و جاده‌های کشور انجام می‌گیرد.

الزام رانندگان به گشایش خطوط ویژه اعتباری

وی با اشاره به ابلاغیه اخیر دولت به برخی از بانک‌ها مبنی بر حذف ضامن و وثیقه برای گشایش خطوط اعتباری رانندگان حمل‌ونقل، اظهار کرد: تمامی رانندگان باید تا پایان آذرماه سال‌جاری برای ثبت نام و گشایش خطوط ویژه اعتباری به بانک‌های مورد نظر مراجعه کنند.

وی با اعلام اینکه این خطوط و تسهیلات اعتباری یک شاخص برای ساماندهی آینده ناوگان حمل‌ونقل عمومی خواهد بود، گفت: با گشایش این اعتبارات رانندگان می‌توانند از منابع مالی این خطوط برای خرید سوخت و سایر تجهیزات مورد نیاز خودرو استفاده کنند. این عضو کابینه دولت با یادآوری اینکه اعتبارات رانندگان تاکسی در کارت هوشمند خودرو واریز شده است، بیان کرد: دولت قصد دارد از سال آینده با کاهش ۲۰ درصدی هزینه‌ها میزان بهره‌وری در بخش حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

دلایل آلودگی هوا

رییس ستاد مدیریت حمل‌ونقل سوخت همچنین افزوده شدن ۶۰۰ هزار خودرو و موتور سیکلت به ناوگان حمل‌ونقل در تهران، وضع جوی موجود و باران نباریدن را از علل آلودگی هوای پایتخت اعلام کرد.

رویانیان، وجود بیش از ۴ میلیون خودرو و ۲ میلیون و ۵۰۰هزار موتورسیکلت در شهر تهران را هشداری برای شرایط جوی اعلام کرد و گفت: درست است که طرح زوج و فرد تاکنون موفق بوده، اما با روند فعلی به نقطه‌ای خواهیم رسید که این طرح نیز جوابگو نخواهد بود.

رییس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با تاکید بر اصلاح مدیریت حمل‌ونقل شهری؛ الکترونیکی شدن خدمات ارائه شده از سوی سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اتوبان‌ها و بزرگراه‌های درون شهری و خروج از تهران را بهترین راهکارهای موجود برای کاهش میزان آلایندگی‌های پایتخت اعلام کرد.

هشدار به فروشندگان لاستیک و روغن

وی درباره نرخ لاستیک و روغن موردنیاز رانندگان هم، با بیان اینکه لاستیک و روغن تحت حمایت دولت قرار خواهد گرفت، به فروشندگان و تولیدکنندگان داخلی روغن و لاستیک که قیمت کالاهایشان را افزایش داده‌اند، هشدار داد و گفت: در صورت بازنگشتن به قیمت اولیه (اسفند سال ۸۸)، دولت با متخلفان به طور جدی برخورد می‌کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن