رویداد - رییس کمیسیون بهداشت مجلس:

خطر موج جدید ایدز بسیار جدی است

شماره روزنامه: ۲۲۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۴۴۱۸ خبر

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سن ازدواج در کشور را ۲۵ تا ۳۰ سال عنوان کرد و هشدار داد که خطر موج جدید شیوع بیماری ایدز در کشور بسیار جدی است.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سن ازدواج در کشور را ۲۵ تا ۳۰ سال عنوان کرد و هشدار داد که خطر موج جدید شیوع بیماری ایدز در کشور بسیار جدی است. حسینعلی شهریاری، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به هشدار مسوولان در رابطه با شیوع و گسترش موج جدید بیماری ایدز در کشور گفت: موضوع شیوع موج جدید ایدز در کشور بسیار جدی است؛ خانواده‌ها باید در رابطه با فرزندان خود با توجه به این موضوع هوشیار لازم را داشته و از آنها مراقبت جدی کنند.

وی با بیان اینکه باید برای مقابله با موج جدید شیوع ایدز در کشور آموزش‌های همگانی افزایش بیابد، افزود: شاید بهتر باشد که آموزش همگانی در این زمینه از سطوح سوم راهنمایی و دبیرستان برای دانش‌آموزان و نوجوانان آغاز شود؛ البته آموزش‌ها هم باید با رعایت مسائل شرعی انجام شود.

رییس کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: با توجه به مشکل اشتغال و عدم ازدواج به موقع جوانان، خطر موج جدید شیوع بیماری ایدز در کشور بسیار جدی است؛ چرا که در حال حاضر متاسفانه سن ازدواج در کشورمان و در شهرهای بزرگ، شاید بیشتر از ۲۵ تا ۳۰ سال شده باشد.

شهریاری خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم مشکل اشتغال جوانان را به موقع حل کنیم تا آنها بتوانند مشغول کار شده و زودتر ازدواج کنند، حتما در رابطه با بیماری ایدز هم پیشگیری لازم را انجام داده‌ایم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن