رییس کمیسیون اقتصادی مجلس تشریح کرد

۸ وزارتخانه احتمالی برای ادغام

شماره روزنامه: ۲۲۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۴۳۸۹ خبر

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به مصوبه روز یکشنبه مجلس برای حذف یا ادغام چهار وزارتخانه با سایر وزارتخانه‌ها تا پایان سال دوم برنامه پنجم گفت: بر اساس این مصوبه ۸ گزینه احتمالی برای حذف یا ادغام مشخص شده‌اند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به مصوبه روز یکشنبه مجلس برای حذف یا ادغام چهار وزارتخانه با سایر وزارتخانه‌ها تا پایان سال دوم برنامه پنجم گفت: بر اساس این مصوبه ۸ گزینه احتمالی برای حذف یا ادغام مشخص شده‌اند. به گزارش خبرگزاری فارس، ارسلان فتحی‌پور در این باره اظهار داشت:‌ طبق ماده ۵۵ لایحه برنامه پنجم توسعه دولت مکلف شد که یک یا چند وزارتخانه را به نحوی در سایر وزارتخانه‌ها ادغام کند که تا پایان سال دوم برنامه پنجم تعداد وزارتخانه‌ها از ۲۱ وزارتخانه به ۱۷ وزارتخانه کاهش یابد.

وی با بیان اینکه مصوبه مجلس در مورد مذکور به منظور ادغام وزارتخانه‌ها بوده است، افزود: بر اساس این مصوبه احتمالا وزارت‌ بازرگانی با صنایع، وزارت نفت با نیرو، وزارت کار با رفاه، وزارت آموزش و پرورش با وزارت علوم با یکدیگر ادغام خواهند شد. وی گفت: نتایج این امر بستگی به تدابیر دولت دارد، اما باید وزارتخانه‌هایی که با یکدیگر موازی کاری دارند هرچه سریع‌تر با یکدیگر ادغام شوند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن