جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر آموزش و پرورش

نمایندگان از توضیحات حاجی‌بابایی قانع نشدند

شماره روزنامه: ۲۲۰۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۷۳۳۱ خبر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح دیروز در جلسه‌ای غیرعلنی با حضور وزیر آموزش و پرورش موضوع آزمون استخدامی این وزارتخانه را بررسی کردند.

نمایندگان از توضیحات حاجی‌بابایی قانع نشدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح دیروز در جلسه‌ای غیرعلنی با حضور وزیر آموزش و پرورش موضوع آزمون استخدامی این وزارتخانه را بررسی کردند. به گزارش دنیای‌اقتصاد، حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش صبح روز چهارشنبه با حضور در جلسه غیرعلنی مجلس به سوالات و ابهامات تعدادی از نمایندگان که از امضاکنندگان طرح استیضاح وی نیز بودند، پاسخ داد؛ استیضاحی که هفته گذشته و با پس گرفتن امضای برخی نمایندگان منتفی شد. مهم‌ترین مساله مطرح در این جلسه غیرعلنی در خصوص آزمون استخدامی این وزارتخانه و موضوع استخدام حق‌التدریسان بود که حاجی بابایی گزارشی در این باره به نمایندگان داد. همچنین نمایندگان ابهامات دیگری در خصوص وضعیت آموزش و پرورش داشتند که حاج بابایی به سوالات آنان پاسخ داد.

البته بر اساس گزارش سایت خبری مجلس (خانه ملت) نمایندگان مجلس از توضیحات حاج بابایی قانع نشدند و توضیحات وی را کافی ندانستند؛ بنابراین مقررشد کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تشکیل جلسات دیگری با حضور وزیر، ابهامات باقی مانده را پیگیری کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن