بهروز مرادی مدیرعامل سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها شد

شماره روزنامه: ۲۱۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۸۱۸۱ خبر

بهروز مرادی معاون هدفمندسازی یارانه‌ها در وزارت رفاه و تامین اجتماعی به عنوان مدیرعامل سازمان هدفمند‌کردن یارانه‌ها تعیین شد.

بهروز مرادی مدیرعامل سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها شد

بهروز مرادی معاون هدفمندسازی یارانه‌ها در وزارت رفاه و تامین اجتماعی به عنوان مدیرعامل سازمان هدفمند‌کردن یارانه‌ها تعیین شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، این تصمیم در جلسه دیروز کارگروه تحول اقتصادی اتخاذ شد.

در این جلسه با توجه به تصویب اساسنامه سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها در شورای نگهبان، وزارت رفاه و تامین اجتماعی مکلف شد نسبت به تشکیل این سازمان اقدام کند. «صادق محصولی» وزیر رفاه و تامین اجتماعی در این جلسه معاون کنونی هدفمندسازی یارانه‌ها در این وزارتخانه را برای تصدی مسوولیت مدیرعامل سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها پیشنهاد کرد که ضمن تایید رییس‌جمهور قرار شد اقدامات لازم جهت تشکیل این سازمان به سرعت توسط وی پیگیری شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن