رییس قوه‌قضائیه ابلاغ کرد:

اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی به جرائم پولشویی

شماره روزنامه: ۲۱۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۳۵۹۳ خبر

با ابلاغ آیت‌الله آملی لاریجانی دادسراها و دادگاه‌ها موظف شدند تا شعبه‌های ویژه‌ای را برای رسیدگی به جرائم پولشویی، الکترونیکی و دعاوی بانکی اختصاص دهند.

با ابلاغ آیت‌الله آملی لاریجانی دادسراها و دادگاه‌ها موظف شدند تا شعبه‌های ویژه‌ای را برای رسیدگی به جرائم پولشویی، الکترونیکی و دعاوی بانکی اختصاص دهند. به گزارش پایگاه خبری داد ایران، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی صبح دیروز طی بخشنامه‌ای به روسای دادگستری استان‌های سراسر کشور ابلاغ کرد تا شعبات ویژه‌ای در دادسراها و دادگاه‌ها برای رسیدگی به جرائم پولشویی، الکترونیکی و دعاوی بانکی اختصاص دهند.

رییس قوه‌قضائیه در این بخشنامه به روسای دادسراها و دادگستری‌های کشور دستور داده است تا با بررسی وضعیت خاص استان‌ها و صلاحیت و تجارب قضات نسبت به اختصاص شعبی از دادسراها و دادگاه‌های عمومی برای رسیدگی به جرایم پولشویی، الکترونیکی و دعاوی بانکی اقدام کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن