گروه‌های تئاتر ایران راهی آوینیون شدند

شماره روزنامه: ۲۱۲۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۳۰۰۹ خبر

چهار گروه وابسته به کارگاه تئاتر ایران که قرار است در جشنواره بین‌المللی تئاتر آوینیون حضور داشته باشند، شامگاه گذشته (۱۲ تیر ماه) تهران را به مقصد شرکت در این دوره جشنواره بین‌المللی ترک کردند.

گروه‌های تئاتر ایران راهی آوینیون شدند

چهار گروه وابسته به کارگاه تئاتر ایران که قرار است در جشنواره بین‌المللی تئاتر آوینیون حضور داشته باشند، شامگاه گذشته (۱۲ تیر ماه) تهران را به مقصد شرکت در این دوره جشنواره بین‌المللی ترک کردند. این چهار گروه نمایش‌های «گنگ خواب دیده» به کارگردانی آتیلا پسیانی، «مکاشفه در باب یک میهمانی خاموش» کار رضا حداد، «شهر بدون آسمان» به کارگردانی کیومرث مرادی و «۶ دقیقه و ۳۶ کیک تولد» به کارگردانی سیامک احصایی را از روز ۱۳ تیر ماه در تئاتر گیل‌گمش اجرا خواهند کرد.

گفتنی است؛ این چهار نمایش در طول برگزاری جشنواره تئاتر آوینیون اجرا خواهند داشت و برنامه اجرای آنها به ترتیب نمایش «گنگ خواب‌دیده»، «مکاشفه در باب یک میهمانی خاموش»، «شهر بدون آسمان» و نمایش «۶ دقیقه و ۳۶ کیک تولد» است. جشنواره تئاتر آوینیون از مهم‌ترین جشنواره‌های معتبر جهان است که ایران پس از ۱۵ سال چهار نماینده در این رویداد بین‌المللی دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن