اعتراض «پرتوسخن» به محمدرضا باهنر

شماره روزنامه: ۲۰۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۰۶۳۳۰ خبر

سایت فردا نوشت: نشریه موسسه آیت‌الله مصباح یزدی در شماره جدید خود، با هشدار به محمد رضا باهنر از وی خواست تا مرز خود را با اصحاب فتنه مشخص کند.

سایت فردا نوشت: نشریه موسسه آیت‌الله مصباح یزدی در شماره جدید خود، با هشدار به محمد رضا باهنر از وی خواست تا مرز خود را با اصحاب فتنه مشخص کند. به گزارش سایت «فردا» هفته‌نامه «پرتو سخن» به صاحب امتیازی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) متعلق به آیت الله مصباح یزدی، با انتقاد از دیدار نایب رییس دوم مجلس با فائزه‌هاشمی از وی خواسته تا مرز خود را شفاف‌تر کند.

در صفحه اول این هفته نامه آمده است؛ دیدار معنادار خانم فائزه‌هاشمی به همراه خانم فاطمه راکعی و معصومه ابتکار با مهندس باهنر و چاپ تصویر بزرگ وی و فائزه در صفحه اول روزنامه شرق و قول مساعد مبنی بر پیگیری مطالبات فائزه و دوستانش، دارای پیام خاصی است.

جناب آقای مهندس باهنر!

موضع‌گیری کمرنگ جنابعالی نسبت به حوادث پس از انتخابات، در زمانی که مقام معظم رهبری از خواص می‌خواستند اعلام موضع کنند، مورد گلایه دوستان انقلاب و مردم فهیم کشورمان بوده است. مردم می‌پرسیدند چرا آقای مهندس باهنر پا به عرصه روشنگری نمی‌گذارد؟

جناب آقای باهنر لطفا مرز خودتان را با اصحاب فتنه شفاف‌تر کنید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن