مشاور امور روحانیت رییس‌جمهور:

شکایت احمدی‌نژاد از جایگاه شهروندی صانعی است

شماره روزنامه: ۱۸۹۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۴۱۴۰ خبر

مشاور امور روحانیت رییس‌جمهور درباره شکایت احمدی‌نژاد از آیت‌ا... صانعی گفت: این شکایت به معنای شکایت از مرجعیت نیست، بلکه از سوی یک فرد اهانتی به رییس‌جمهور شده که تخلف از سوی هر فردی که باشد باید پیگیری شود.

شکایت احمدی‌نژاد از جایگاه شهروندی صانعی است

مشاور امور روحانیت رییس‌جمهور درباره شکایت احمدی‌نژاد از آیت‌ا... صانعی گفت: این شکایت به معنای شکایت از مرجعیت نیست، بلکه از سوی یک فرد اهانتی به رییس‌جمهور شده که تخلف از سوی هر فردی که باشد باید پیگیری شود. حجت الاسلام سقای بی‌ریا مشاور امور روحانیت رییس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در مورد شکایت دفتر حقوقی رییس‌جمهور از آیت‌ا... صانعی به دلیل توهین به رییس‌جمهور گفت: این شکایت به معنای شکایت از مرجعیت نیست، بلکه از سوی یک فرد اهانتی به رییس‌جمهور شده که این اهانت علنی بوده و فیلم و سند آن هم موجود است و تخلف از سوی هر فردی که باشد، باید پیگیری شود.

وی افزود: از ایشان به عنوان مرجع تقلید شکایت نشده، بلکه ایشان یک شهروند هستند و افراد حقوق شهروندی دارند.

سقای بی‌ریا با بیان اینکه این جوسازی‌ها اثری ندارد و موضوع کاملا روشن است، در خصوص رابطه دولت با مراجع تقلید اظهار کرد: آقای احمدی‌نژاد بارها این موضوع را اعلام کردند که صرف‌نظر از برخی جوسازی‌ها، رییس‌جمهور و دولت مقلد مراجع هستند و به روحانیت و مرجعیت احترام می‌گذارند و حتی از نظر آنها در سطوح عالی تصمیم‌گیری استفاده می‌شود.

سقای بی‌ریا خاطر نشان کرد: افرادی بودند که از ابتدای این دولت تلاش کردند تا بین دولت و روحانیت اختلاف ایجاد کرده و به آن دامن بزنند، اما هرگز اینگونه نشد و رابطه دولت و مراجع در سطح بسیار خوبی قرار دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن