سایه‌روشن

علت فوت روح‌الامینی بیماری نبود

شماره روزنامه: ۱۸۸۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۱۸۱۳ خبر

خبرگزاری مهر نوشت: پزشکی قانونی کشور هرگونه ابتلای مرحوم محسن روح‌الامینی به مننژیت را رسما نفی و طی گزارشی رسمی ‌دلایل فوت وی را اعلام کرده است.

خبرگزاری مهر نوشت: پزشکی قانونی کشور هرگونه ابتلای مرحوم محسن روح‌الامینی به مننژیت را رسما نفی و طی گزارشی رسمی ‌دلایل فوت وی را اعلام کرده است. یک منبع آگاه در گفت‌وگو با مهر، افزود: کمیسیون پزشکی قانونی کشور در تاریخ ۲۵/۵/۸۸ نتیجه نهایی و نظریه رسمی ‌خود را درباره علت فوت محسن روح‌الامینی به مراجع قانونی و طرفین ذی‌ربط ارائه نموده است. وی افزود: بر اساس این گزارش، مرگ ناشی از استرس‌های فیزیکی، شرایط بد نگهداری، ضربات متعدد و نیز اصابت جسم سخت به سر و بدن عنوان شده و قویا ابتلای آن مرحوم و فوت به علت بیماری و مننژیت نفی شده است.

این منبع آگاه در خصوص محل حادثه نیز گفت: مرحوم محسن روح‌الامینی در بازداشتگاه کهریزک زندانی بوده و در شرایط نامناسب جسمانی در حال انتقال به زندان اوین بوده که با توجه به تشدید حالت بد جسمانی از میانه راه به بیمارستان منتقل شده و متاسفانه فوت نموده است. بدین ترتیب وی اصولا در زندان اوین پذیرش نشده بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن